Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

przyjmowanie komplementów

Polecane posty

gdy słyszę komplementy z ust atrakcyjnego mężczyzny, zawsze się zawstydzam :) czy może być to opacznie odebrane jako brak wiary we własną urodę?

Gość cototonie
yes ofkors

Gość mały księżniczek
ty właścicielka takiej nieprzeciętnej urody powinnaś już dawno przywyknąć

Ja pierdziele... Jeśli jesteś zakompleksiona, to tak. A jeśli nie, to po prostu nie wiesz jak zareagować, co odpowiedzieć takiemu przystojniakowi, to trochę krępujące, tym bardziej, że facet, dający komplement, nie patrzy po ścianach, tylko w ciebie. Jak już coś, to uznałabym to bardziej za nieśmiałość :classic_cool:

Gość Urughaijka
zakompleksiona, niesmiała, niepewna, brzydka :]

Gość siostraMierzwa
Moze im sie wydawac, ze jestes niesmiala i raczej niezbyt pewna, nie tylko swojej urody, co w ogole... Ale podobno facetom podobaja sie kobiece rumience :D

Z tą brzydką orange przesadził :) No chyba że przystojni mówią brzydkim dla pocieszenia, że są ładne :P

Z tymi rumieńcami, racja. Dlatego nie rozumiem osób, które nakładają tonę make-upu, aby ukryć czerwienie się. Przecież to takie seksi :D

"po prostu nie wiesz jak zareagować, co odpowiedzieć takiemu przystojniakowi, to trochę krępujące, tym bardziej, że facet, dający komplement, nie patrzy po ścianach, tylko w ciebie" dobrze to ujęłaś :)

Gość IMO13855
Fikuśna - to przyjmuj tylko komplementy od brzydali - nie będziesz miała stresu, a i oni są przyzwyczajeni, iż nikt nie przejmuje się ich słowami. PS. Suwka przesuwa palcami po klawiaturze, podsuwając nam rady! Ja rad nie lubię, dlatego ograniczę się do samego suwania Suwki. :P

FIku miku, aj noł ;) IMO, przecież ja nikomu nic nie radzę! Tak se gadam od czapy :P

gdy słyszę komplementy z ust atrakcyjnego mężczyzny, zawsze się zawstydzam czy może być to opacznie odebrane jako brak wiary we własną urodę? osoby posiadające urodę nie mają sie czego wstydzić...:P

na komplementy mego intelektu (które padają rzadziej niż te dotyczące urody, nawiasem mówiac czemu?) reaguję podobnie :D

na komplementy mego intelektu (które padają rzadziej niż te dotyczące urody, nawiasem mówiac czemu?) reaguję podobnie czyżby były wątpliwości , przez występowanie wstydu?:P

Gość dostala swoj pierwszy
komplement w zyciu a ze jest brzydula bedzie sie teraz nad tym rozwodzic dobry kolejny rok geez :D🖐️

Nie mam wątpliwości Tak, nie przywykłam, wyładniałam na stare lata ciężko wyładnieć przy 40-tce...fakt...

Ostatnio spotkałam sporo interesujących mężczyzn, wakacje się skończyły ludzie porozjeżdżali... Istnieje jednak nadzieja! Jest jeszcze wielu cudownych mężczyzn (niektórzy już zajęci, inni mieszkają daleko od mnie), ale SĄ!!! hip hip hurra :) Ta świadomość powoduje uśmiech na mej twarzy. Moje wymagania są realne :)