Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość araska4

Rozwód

Polecane posty

Gość araska4

Mój maż dziś zażądał rozwodu. Powód: za mało seksu. Jestem czterdziestolatką, dodam nawet atrakcyjną...wiem, że to nieskromne ale chcę abyście mieli w miarę pełny obraz. Jesteśmy 20 lat po ślubie i mamy dwoje dzieci jedno dorosłe, drugie gimnazjum. Ja nie pracuję, maż ma firmę. Twierdzi, że mnie nie zdradza i nikogo nie ma. Dziś oznajmił, że składa pozew o rozwód bo ja nic mu nie daje... nic oprócz tego, ze poświęciłam całą młodość, karierę aby zając się domem dziećmi aby on mógł rozwijać swoją działalność... i teraz co? Nie mam nic nie mam pracy a on chce rozwodu! Co mam robić Pomóżcie...Mam zachowywać się tak jak on chce...seks zawsze kiedy chce i jak chce??? czy to wogóle się nie liczy, że byłam wierna całe życie jak pies i że jest moim jedynym partnerem? A że teraz już tak bardzo go nie pragnę to chyba nie jest nic dziwnego...poza tym trudno kochać się z kimś , kto ciągle wypomina pieniądze, straszy że nie da na rachunki...co mam robić ...Pomóżcie

Gość uhjknjkn
nie dupc z\e sie psowiecilas jesli chodzi o kariere bo sama z checia nie chodzilas do rpacy, odpowiadalo ci tkaie leniuchowanie w przeciwnym razie nie dalabys z siebie zrobic kuchty

Gość bierz rozwód i wyciągnij
z gnoja tyle ile się da...alimenty, mieszkanie, samochód...niech spierdala, buc jeden

Gość araska4
dać dupy mogę, zamknę oczy, pofantazjuję ale....czy to jest wyjście? Już po woli zaczynam tracić szacunek do siebie. A do pracy nie chodziłam nie dlatego, że nie chciałam tylko nie było ani babci ani dziadka, którzy mogliby wtedy nam pomóc a ja za bardzo kochałam dzieci i wtedy myślałam, że to dobra decyzja...co teraz?

Gość uhjknjkn
szukac roboty, nie jest z apozno

Gość bierz rozwód i wyciągnij
nie daj się zahukać kobieto

Gość araska4
Boję się tego rozwodu...On ma kontakty, zna adwokatów, mówi, ze mnie puści z torbami...jestem w stanie wygrać cokolwiek? Mówi, że tak się ustawi, że grosza nie da.

Gość uhjknjkn
to co ci sie nalezy to dostaniesz

Gość araska4
roboty szukam już od jakiegoś czasu coś tak czułam...z resztą miałam dość tego wypominania. Wiecie, że z pracą nie jest łatwo ale teraz będę brała co leci...choć studia i zawód ma ale co z tego skoro taka przerwa w pracy i doświadczenie zerowe....;( szlag mnie trafia jaka byłam głupia

Gość araska4
Tylko czy to możliwe, że tak po prostu może chcieć rozwodu...podobno nie ma trzeciej osoby...zawsze myślałam, że powodem do rozwodu musi być zdrada...on zaprzecza czy kłamie?

Gość poqtnica196700000
oni wszyscy dużo mówia , nic sie nie boj sad wszystko bierze pod uwagę .działanie przez zastraszrnie to facetów metoda. wejdz na życie po rozwodzie i przedstaw swoja sytuacje.Mnie tam pomogły kobitki.

Gość dfsgsdgsdfggfdgfdgfdgfdgfdgg
kozva ja mam prawie 40 lat i nie wyobrazam sobie zeby nie miec seksu w zwiazku, mam tez dzieci i pracuje na caly etat,ale seks musi byc codziennie,w tym momencie nawet jestem napalona na swojego faceta, rano juz raz bylo, teraz jak wroci z pracy bedzie drugi raz,kobieto nie kazdy zwiazek jest wspanialay, zaden facet nie jest idealny,sama bym nie byla z kims kto nie chce uprawiac seksu

Gość araska4
ok ok ja wiem, że tak być powinno ale co z tego jeśli tak nie jest... nie każdy ma taki temperament aby się bzykać na okrągło tak jak Ty....Może Twój jest takim facetem któremu daje się z miłości a nie z obowiązku...ale wyobraź sobie, że nie wszyscy są tacy wspaniali

Gość araska4
poqtnica196700000. dzięki za radę...powiem szczerze, że jestem w szoku...zupełnie nie wiem co zrobić. Czuję, że to już na serio. Cały ranek przeryczałam a teraz chyba już mogę oddychać więc muszę coś zacząć robić, ale co? Niczego nie rozumiem, nic już nie wiem...mam dość... zajrzę tam dzięki a radę

Gość gość
Miałam podobny problem i wtedy udałam się do adwokata, do Pana Jerzy Bedełek http://bedelek.pl - otrzymałam niesamowitą pomoc !