Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość skserowane skserem

przy wątpliwościach czy to miłość

Polecane posty

Gość skserowane skserem

*** Wierzę Ci tak, że będę wierzył w Ciebie gdy już wszyscy przestaną wierzyć *** Akceptuję Cię tak, że będę akceptować, gdy już wszyscy ustaną *** Staram się rozumieć tak, że będę rozumieć, gdy nikt już rozumieć nie będzie *** Tak Cię potrzebuję, że będziesz mi potrzebna, gdy już nie będziesz potrzebna nikomu *** Tak Cię chcę dostrzegać, że zauważę Twoje błędy, gdy inni będę się już tylko zachwycać *** Tak Ci chcę pomagać, że poprawię Cię gdy już nikt nie będzie mieć zastrzeżeń *** Jesteś dla mnie odpowiednia tak bardzo, że będę Ciebie potrzebować, choć wszyscy będą mi chcieli pomóc *** Tak bardzo czuję Cię jako część mnie, że chcę żyć z Tobą pomimo tego że z innymi też mi byłoby dobrze Co znaczy "kocham Cię" ? Niektórzy mówią, że "potrzebuję Ciebie bo Ciebie kocham" w odróżnieniu od "Kocham Cię bo Cię potrzebuję". Nie daje się miłości aby coś uzyskać. To co każdemu z nas do życia potrzebne chce się dostać od tej właśnie osoby. Kocham Cię to jednak stan, woda do której się wchodzi, rzeczywistość która otacza i niesie ze sobą. *** Tak dobrze się rozumiemy, że będę chciał mieć i wychować z Tobą dziecko, pomimo tego że mógłbym je mieć z każdym *** Chcę być całkowicie szczery i nie będę udawać że w Ciebie wątpię, abyś oczekiwała na moją akceptację *** Nie chcę być chamski więc nie będę popisywać się jaki jestem męski aby wzbudzić w Tobie chęć ofiarowania mi swojej kobiecości *** Nie chcę być głupia więc nie będę popisywać się swoją słabością abyś widział jak bardzo potrzebuje Twojej opiekuńczości. *** Nie mam przed Tobą tajemnic więc oddam tylko Tobie całą moją intymność *** Nie jesteś dla mnie obca, tylko z Tobą czas spędzony nie jest wysiłkiem *** Jesteś moim domem więc tylko Ty nie jesteś gościem miłym, który jednak sobie kiedyś pójdzie *** Tylko Ty jesteś moją częścią, czuję Cię jak dom, jak miłość, jak swoje miejsce na świecie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować