Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bla bla bla*

Co ile się golicie?

Polecane posty

Gość Bla bla bla*

Nogi? Pachy? Okolice Bikini? Ręce golicie? Ja w sumie tak co 5-6 dni, pachy częściej. Mam miękki zarost także nie czuć moich włosków i nie klują. Moja koleżanka ma dzień po goleniu taki szorstki zarost jak ja po tygodniu. Rąk nie gole kiedyś to zrobiłam teraz mam bujny meszek. Wasze odrastajace włoski są mocno klujace? Proszę o opinię. Pliiiz

Gość fgthry
wszysto co drugi dzień prawie...rąk w ogóle nie goliłam:/ prooooosze Cię:/

Gość Bla bla bla*
Jakiś czas temu chciałam kupić sobie depilator bo mogłabym się pewnie wtedy depilować raz na 2 tygodnie. Ale boję się że będą mi wyskakiwac krostki a mam gładkie nogi.

Gość Bla bla bla*
Kiedyś raz w życiu właśnie ogolilam ręce wiem to było głupie. A odrostajace włoski macie miękkie czy twarde?

Gość ja pani wasza
codziennie

Gość Bla bla bla*
Codziennie? JejQ bez urazy ale chce się Tobie?

Roh nadal ci fotki nie działają :P a co do tematu to ja uważam że pod pachami raz na 3 dni wystarczy aby mieć gładkie ;] choć ponoć wosk lepszy i skuteczniejszy :P

Gość Bla bla bla*
Przecież wystarczy się ogolic co 2-3 dni po co częściej? Faceci każą wam się golic codziennie czy robicie to dla siebie?

Gość Bla bla bla*
Przecież wystarczy się ogolic co 2-3 dni po co częściej? Faceci każą wam się golic codziennie czy robicie to dla siebie?

Gość podleśniczyna
codziennie, to dla mnie jak mycie zębów

ale przecież po jednym dniu to praktycznie włoski nie urosną na tyle aby w ogóle było je widać a co dopiero golić ;]

Gość Bla bla bla*
Codziennie nogi okolice bikini i pachy? Mycie zębów jest o wiele krótsze? Aż tak mocno je czuć następnego dnia? Tzw jezyk?

Bla bla bla* - jak nosze bluzki na ramiączkach, a mam ciemny zarost pod pachami, to nie wyobrażam sobie, żebym mogła tak iść na uczelnię. Reszty nie golę, faceta nie mam - robię to dla siebie i dla innych - żeby nie śmierdzieć i nie wyglądać paskudnie. Wyobrażasz sobie, że stoi obok ciebie laska w autobusie, a spod pachy wystają jej czarne włochy?

Rhovannion -> właśnie przez częste golenie włoski odrastają szybciej i są ciemniejsze :P pozbieraj sobie na laser abyś miała spokój z tym

Ja mam ciemne włosy i te włoski zawsze były ciemne, więc to nie jest kwestia częstego golenia. A ja się po prostu źle czuję jak mam nieogolone pachy. I tyle.

Gość Bla bla bla*
Nie mówię o długich krzakach ale chyba zarost 1 dniowy to nic złego nawet ciemny pod pachami. Przez częstsze golenie włoski stają się mocniejsze

Laser? Chyba bym musiała przestać jeść, żeby uzbierać na laser, jak mi ledwie na życie wystarcza i czasem nie dojadam z braku kasy.

Bla bla bla* -> jedno dniowy jest praktycznie niewidoczny :P Rhovannion -> ou :( niestety ja nie za sponsoruje ci tego bo sam tez nie mam za wiele

Gość podleśniczyna
a ja to robię dla siebie, niekomfortowo bym się czuła, a czasu tez zajmuje niewiele. Kwestia wprawy;)

Bla bla bla* - jak komuś nie przeszkadza, to nie ma sprawy. Mnie przeszkadza strasznie i dlatego pilnuję, żeby się golić codziennie. Mnie bardzo szybko rosną włosy - jak ogolę się wieczorem, to rano mam już włoski widoczne. Dlatego golę się przed wyjściem.