Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bla bla bla*

Co ile się golicie?

Polecane posty

Gość Bla bla bla*
Nie skusilabym się:) musiał by czekać aż mu odrosną hehe a takie osobiste pytanie Leviatan golisz się?

Gość Bla bla bla*
Tam niżej...? do zera?

do zera to mi się zdarzyło ze 3 razy a tak to przycinam jak już mocno zarosnę ;] ale jeśli dziewczyna będzie chciała to mogę się regularnie golić tam

Gość Bla bla bla*
A z jakich powodów się golisz? Ja np dlatego że jak już są długie (czasem się zdazy:)) to mnie to boli serio..

Gość karolinem
nie mam krostek ani nie wrastają, zawsze w trakcie depilacji naciągam skórę, najlepiej po ciepłej kąpieli sie depilować i naciągać wtedy mniej boli. Obecnie ja już nie czuję bólu a włosy odrastają dużo cieńsze i jest ich kilka dosłownie. Najlepiej depilować wieczorem i potem dużo balsamu nawilżającego dać. Rano nie ma śladu a nóżki śliczne są.

Gość gość
To wszystko zależy od metody depilacji. Ja nie zawsze jestem w stanie wytrzymać kiedy używam wosku. Dla mnie jest to coś co na pewno odpada. I zastanawiam sie nad kupnem depilatora. Tak sie zastanawiam nad Braunem. Moze któras z Was go używa ?

Gość gość
codziennie

Gość gość
Co 2 tygodnie - ręce, nogi, bikini, brzuch ("droga do nieba" i trochę po bokach - jednak wolę mieć gładki, a zawsze rosły mi tam ciemne włosy, niestety - taka moja uroda). Pod pachami co 2 dni.

Gość gość
latem nogi co ok 3-5 dni max, pachy latem co ok 2 dni, miejsca intymne raz na tydzien? zima w sumie tylko pachy a tak to moze raz na miesiac reszte ;p