Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafina bbb

wspaniala niedzielelalalala!!!!!!!!!:)

Polecane posty

Gość kafina bbb

właśnie upłynela mi kolejna wspaniala niedziela, z nażeczonym zaplanowalismy sobie blogie lenistwo we dwoje, jednak o 12.00 postanowilismy urzadzic ostatniego w tym roku grila. zaprosilismy diwe pary znajomych z dziecmi, brata mojego nażeczonego z rodzinką, moich przyszlych tesciow:) Jak zwykle bylo milo i sympatycznie :) Pyszny grill, swietna przyjacielska atmosfera. przemiło :) Nikt nikomu niczego nie zazdrosci, kazdy jest przyjazny. Widac mozna:) A jak wam uplynela niedzielaa????:)

Gość kafina bbb
mój, ososbisty :) nażeczony :)

Gość kafina bbb
juz nawet nie chodzi o to czy twoj, czy pozyczony. choc wollabym zebys ode mnie akurat nie pozyczala ;) Chodzi o sam fakt- jak czytam wpisy na tym forum, to dziekuje Bogu ze moj nazeczony jest moim przyjacielem, i nie musze wytrzasac tutaj swoich zmartwien, tylko jesli sie one pojawią- mozemy je rozwiazywac wspolnie- w realu :)

Gość HAHAHAHA...........
Narzeczony - baranico":P

Ja miałem cały weekend udany:D W 43 godziny przemaszerowałem w Warszawy do Dęblina i z powrotem:D W sumie 226 km

Gość SiwaSiwaOla
O kurde

Gość kafina bbb
wow, Lomu- bomba. Gratuluję! :)

Gość kafina bbb
proszę o relację z udanych weekendów, bez załamujących postów typu- ona mnie zdradziła, mąż odszedł do innej i temu podobnych. POZYTYWNE RELACJE PROSZĘ!! :)

Gość zobacz czy napewno pisze sie
nazeczony

Gość umc umc umc mama
widać zes tumanka po zawodówie -nawet ortografii nie znasz i mam nadzieje, ze twoój narzeczony nie nazywa się Grzegorz bo pewnie piszesz jego imię "gzegoż " :D:D:D:D:D:D żałosna idiotka

Gość kafina bbb
naŻeczony- narzeczony- wszyscy wiedza o co mi chodziło. moze to z euforii- tak podstawowy błąd. sorry- jesli kogoś uraziłam. Czy to oznacza ze na tym formum nie ma ludzi zadodolonych z zycia, sami frustraci??? Ludzie! Życie jest piekne! : ) :)

Gość kafina bbb
właśnie upłynela mi kolejna wspaniala niedziela, z narzeczonym zaplanowalismy sobie blogie lenistwo we dwoje, jednak o 12.00 postanowilismy urzadzic ostatniego w tym roku grila. zaprosilismy dwe pary znajomych z dziecmi, brata mojego narzeczonego z rodzinką, moich przyszlych tesciow.Jak zwykle bylo milo i sympatycznie Pyszny grill, swietna przyjacielska atmosfera. przemiło Nikt nikomu niczego nie zazdrosci, kazdy jest przyjazny. Widac mozna A jak wam uplynela niedzielaa???? Teraz nikt już nie powinien miec zsatrzezen co do bledu ort. niestety- jak niektorzy tutaj pisza- mam dla was zla informacje- nie jestem po zawodówce:)

Gość kafina bbb
śp. ten ostatni niedziel przesiedziales na forum, czyli kolejna niedziela udana? czy inaczej?

Gość umc umc umc mama
to jeszcze gorzej🖐️ bedziesz jak proszek po UJ a pisac poprawnie nie umie i orty wali :o to jest żałosne, jak bez znajomości ortografii przyjmuja ludzi na studia a potem takie magistry z "nażeczonym"

Gość kafina bbb
jestes samotny jak sądze. i sfrustrowany tym faktem. narobiles juz bachorow i zdazyes odejsc?

Gość kafina bbb
umc umc umc mama ja wiem ze ty doktorant, wiec z toba rownac sie nie moge, i nie powinnam (i jak widzisz nie mam zamiaru) :) Do pozostalych - jak w temacie- JAK WAM UPŁYNĄL WEEKEND??

Gość kafina bbb
to moze pozostan tym prawiczkiem i nie schrzan nikomu zycia. Bo taka osobka, zapewne tak jak ty- stanie sie bywalcem tego forum, i bedzie zakladac te dziwaczne topiki w stylu-"on mnie zdradził", "jestetm samotna matka z 10-giem dzieci"- zamiast zyc jak człowiek w realu, a przy okazji moc zrobic tutaj wpis o swoim udanym weekendzie:)

Gość kafina bbb
dzięki za miłe zyczenia:) zapewniam ze byla swieza, kiełbasa i kaszanka własnej roboty:) takze nie martw sie. ktos jeszcze mial udany weekend??

Gość kafina bbb
podbijam!

Gość kafina bbb
OPOWIADAJCIE O SWOIM UDANYm WEEKENDzie:) Czy są tutaj osoby optymistyczne? śp. ten ostatni niedziel - tobie dziekuje, jestes frustratem zyciowym. znajdz sobie inny topik, albo zaloz wlasny- taki bez sensu jak ty sam:) na pewno sie uda:)

Gość kafina bbb
sami niezadodoleni z ycia ludzie, karmiący sie czyims problemami, nie potrafiący rozwiązac wasnych, wylewajacy swoja frustracje na forum. tymi jestescie czytelnicy Kafe? bo zaczynam sie juz zastanawiac..

Gość kafina bbb
kiełbasaz grila była bardzo dobra, bo jusz jom strawiłam, tn. właśnie się wysrałąm :)