Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadu ggggaa

Gdy byłam młoda myślałam ,że faceci uprawiają seks z miłości... Myliłam się :(

Polecane posty

Gość gadu ggggaa

Gdy wkroczylam w swiat dorastania przekonalam sie ze nie liczy sie nic ,tylko wsadzic pomacac i sie spuscic....

hahaha :D malo jest takich mlodych co uprawiaja z milosci :D wiekszosc chce tylko sobie ulzyc za mlodu. Milosc przychodzi w wiekiem.

"...przekonalam sie ze nie liczy sie nic ,tylko wsadzic pomacac i sie spuscic...." Bo pozwalałaś sobie jedynie na wsadzanie, więc nie dziw się, że faceci z tego (z ciebie) korzystali.

Gość kkddjjjj
pogodny - miłość przychodzi z wiekiem bo uroda juz nie ta... parodontoza, brzuch ,siwe wlosy i kuźka już tak nie skaka jak kiedys :D:D:D

Gość znam takiego
co dupcy i gapi się w TV..........tragedia

Gość taka tam jedna dziewczyna
wczoraj byłam w klubie i jeden koleś na chama chciał wyrwać laskę.. zaczął mnie pytać "where are you from?" i taki tam... hehe :D myślał, że laski lecą na obcokrajowców... porażka... przystojny facet, ale widać było, że o jedno mu chodzi... olałam go, a on za chwilę już następną wyrywał hehe :D poobściskiwali sie i znów zaczął robić podchody do mnie, ale ja go olewałam, bo widziałam jaki to typ... usiadł na kanapie i się gapił... w końcu dał spokój... kurcze w tych czasach nie warto poznawać nikogo na imprezie, bo to i tak nie będzie miało przyszłości faceci chcą wyrwać laskę na bzykanko.. kiedyś było inaczej ..

Gość xbxbbxbxbxb
Teraz to w kościele wyrywaja na ruchanie nawet ;)

hahaha :D To norma, tak jest przewazne w klubach :D Ale do klubu sie chodzi bawic przy dobrej muzyce a nie szukac panny marzen :) Tam stali bywalce sie bawia najczesciej co tylko picie , wyrywanie , ruchanie i do domu . Kto szuka partnera na dyskotekach..

a co w tym złego żeby pójśc potańczyć czy wypić drinka a przy okazji poznać kogoś ciekawego... przecież nikt nie mówi żeby od razu być ze sobą można się zapoznać a potem spotykać i poznawać...

bo polki leca na obcokrajowcow :D jest impreza , graja niedostepne dla polakow , wchodzi arab a one wszystkie sciagaja majtki na wyscigi :D

Gość szkoda tylko ze
Szkoda tylko ,że zagranicą żadne nie lecą na Polaków :D

bzdury opowiadasz facet to facet co to za znaczenie czy polak czy też nie ważne jest jakim jest człowiekiem.. a ten akurat wyglądał na hiszpana

juz rzadko kiedy zwracam uwage na dziewczyny w klubach , teraz chodze ze stala paczka aby sie bawic. Czasami ktos zaczepi to sie pogada o pierdolach.

ale z drugiej strony może niektórzy obcokrajowcy są fajniejsi niż polacy w sensie ogólnie ludzie niekoniecznie mężczyźni... są o wiele bardziej otwarci, częściej sie uśmiechają, są wyluzowani.. mam wielu lektorów obcokrajowców w szkole językowej i o wiele fajniej prowadzą zajęcia niż polacy... mają taki luz w sobie i nie spinają się..

taaaa... wazne ile ma kasy , czy ma miesnie i czy dobrze rucha. Ci co nalega zawsze dostaja . Ten hiszpan pewnie wczoraj zaruchal bo chcial. Co mu po jednej ktora go olala.

Gość blueskyandstars
w zyciu nie ma co liczyc na milosc, jest wygoda, przyzwyczajenie i chwilowe zauroczenie. pozniej to tylko sobie wmawiamy jakas milosc, zyjemy zludzeniami i wspomieniami...tak jest. i kazdy w glebi serca o tym wie.

tez wole szwedki od polek :D Bo polski sa zakompleksione , panikary i zestresowane najczesciej.

Gość lknlknmkln
podrosniesz to przekonasz sie ze tak nie jest. poki co obracasz sie wsrod napalonych gowniarzy ktorym hormony buzuja wiec sie nie dziw...moja rada: zawsze celuj w starszych ok 7 lat

Gość lknlknmkln
taka tam jedna dziewczyna-sweita prawda a jak ktos te prawde podwaza to niech sobie pojedzie do innych krajow i sie sam przekona. oczywiscie z wyjatkiem krajow arabskich...

pewnie tak z resztą widziałam jak ta laska mu nr dawała hehe :D więc pewnie dostał... kasy to można się dorobić... ale wiadomo że wygląd jest ważny... nie wiem dlaczego uważasz że dziewczyny lubią mięśniaków.. mi się tacy nie podobają, wolę normalne ciało ale zadbane..

Gość szkoda tylko ze
lknlknmkln - w krajach arabskich mieszkają pajace , niby im religia nie pozwala alkholu pic ,a ile to ja razy widzialam jak jeden marokanczyk z drugim turkiem szli najebani jak świnie :O

blueskyandstars prawdopodobnie masz rację po kilku latach bycia rzem to już chyba zostaje przyzwyczajenie i wspomnienia jak to było się zakochanym i sentyment..

szkoda tylko ze kraje arabskie są zacofane więc nie ma co dyskutować na ich temat..

ten ostatni post był do - szkoda tylko ze - kraje arabskie są zacofane więc nie ma co dyskutować na ich temat..

Gość jak ja byłem młody
to myślalem, że kobiety nie są naiwne... :D

Gość blueskyandstars
ja tez mialam zludzenia. mam 21 lat. facet mnie wykiwal i na nic juz nie licze ze strony mezczyzn. licze sama na siebie..a nie na jakas milosc :)