Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h6h5h

jestem jakas nienormalna;/

Polecane posty

Gość h6h5h

nie lubie ludzi nie mam zadnych przyjaciol na uczelni ciezko mi o jakies znajomosci bo jestem tak spieta i zestresowana siedzeniem na zajeciach:o ze nie umiem sie nawet odezwac usmiechnac, a jak odzywam jestem olewana najlepiej czuje sie w domu tam jestem soba idealna sytuacja byloby dla mnie urodzenie dziecka i siedzenie z nim w domu, bo wiem ze w pracy bede rownie spieta:/ i rownie zle sie bede czula jak na uczelni,chodzi o kontakt z ludzmi nie moge sobie chyba na to pozwolic;/

Gość kijoowa
a z kim chcesz to dziecko? w lozku pewnie tez jestes spieta

Gość h6h5h
wrecz przeciwnie z mezczyzna moim jestem wyluzowana, zadowolona, jestem soba, taka wariatka mala bo dobrze go znam i w lozku jest super nie jestem szczesliwa studiujac;/ i szukajac pracy-wiem jak bylo na praktykach i stazu masakra;/ nie umialam sie dogadac z ludmi stamtad

Gość taka tam jedna dziewczyna
poszukaj sobie forum o fobii społecznej, bo chyba właśnie jest ten problem...

Gość lknlknmkln
a moze zamiast chowac glowe w piasek nalezaloby nad soba popracoiwac, do koinca zycia masz zamiar byc takim dzikiem? ja bylam przez 8 layt mojego zycia ale nie godzilam sie na to wiec czytalam ksiazki poradniki , chodzilam do psychologa..wiesz duzo kobiet chcialoby wygodnego zycia w domku z dzieciaczkiem

Gość h6h5h
fobii nie mam bardziej introwertyzm:o

to prawda powinnaś iść do psychologa on pokieruje Cię co możesz zrobić żeby z tym walczyć, bo wydaje mi się że masz właśnie fobię społeczną.. czytałam o tym..

Gość h6h5h
nie mam fobii:o 100% nie mam

no to poczytaj sobie co to jest fobia społeczna... boisz się zadzwonić do obcych.. szukasz pracy ale boisz się iść na rozmowę... wśród znajomych czujesz się dobrze możesz być nawet duszą towarzystwa ale jak masz rozmawiać z kimś kogo nie znasz wpadasz w panikę, masz mętlik w głowie nie wiesz o czym masz rozmawiać, stresujesz się..

Gość h6h5h
lubie dzwonic nie mam z tym problemu wole rozmawiac przez telefon niz twarza w twarz jesli mam cos zalatwic w urzedzie czy gdzies ide i zalatwiam problem mam z relacjami z innymi ludzmi na stopie kolezenskiej:o

Gość lknlknmkln
mylicie pojecia dzieci!!!! introwertyk jest wycofany towarzysko ale nie cierpi z tego powodu, jest mu z tym dobrze, stroni od ludzi celowo. osoba z fobia nie akceptuje swojej niesmialosci, chcialby zmienic swoj sposob bycia itd

Gość lknlknmkln
no to wez sie za siebie dziewczyno jak chcesz cos zmienic. uzalanie sie nad soba nie pomoze...

Gość h6h5h
cholera nie uzalam sie nad soba:o pisze jaka jestem i tyle jakbym siedziala w domu z dzieckiem nie mialabym problemu bo nie musialabym utrzymywac zadnych znajomosci:o

lknlknmkln osoba która ma fobię nie musi być nieśmiała tylko stresuje się kontaktem z ludźmi.. oczywiście może być nieśmiała ale nie musi poczytaj sobie forum osób które są fobikami... a swoją drogą autorka powinna iść do psychologa po poradę wtedy będzie wiedziała co jej jest

bronisz się jak możesz a może warto poczytać o tym bo jak nie znasz przyczyny to nic z tym nie zrobisz...

Gość h6h5h
to chyba moze byc zwiazane z tym ze jestem dda, bylam rowniez z powodu otylosci przesladowana w gimnazjum,w liceum uparla sie na mnie dziewczyna w typie suki-czarne kudly, tipsy i ciagle wysmiewanie bo bylam za spokojna i lekko gruba wtedy boje sie ludzi kojarza mi sie z szyderstwem , placzem , bolem rzadko kto jest dla mnie dobry i malo kto byl

Gość h6h5h
nigdy tez nie chodze na imprezy bo nie umiem sie bawic:o czuje sie cholernie spieta

to dlaczego nie pójdziesz do psychologa uważam że to dobry pomysł jeżeli ktoś ma problem i chciałby to zmienić... on cię nakieruje może ci pomóc.. a swoją drogą ludzie potrafią być podli... nie trawię ludzi ktorzy wyśmiewają się z czyjegoś wyglądu itp

To pewnie mialas do czynienia z anoreksja / bulimia? Posiadasz wyrzuty sumienia po zjedzeniu slodyczy? Akceptujesz swoje cialo? Lubisz siebie?

Gość h6h5h
hmm pod koniec gimnazjum uparlam sie i jadlam 1 posilek dziennie z rozpaczy schudlam 20 kilo w 2 miesiace troche chorowalam po tym ale teraz jest ok od wielu lat chociaz dosc czesto mam kompulsy i przytylam ostatnio:o

Lubisz / kochasz siebie? (retoryczne ;) ) Jestes normalna ... w swojej nienormalnosci :) - nie odbiegasz od normy jesli chodzi o osoby z podobymi zaburzeniami / przeszloscia.

Gość h6h5h
to dobrze czy zle:o