Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smietankaa1

MAM 17 LAT I JESTEM W CIĄŻY

Polecane posty

już nie jestem nastoletnia ale jak zaszłam w ciąże to byłam. To były dokładnie moje urodzin:) Dzisiaj jestem 5lat bo ślubie, mam dwie córki Oliwia 4 i Karinka 2 :) życze powodzenia

Gość z czego wy sie małolaty cieszy
a nastoletnia mama jakie ma wykształcenie i jaką prace wykonuje? a co sie stanie jak Pan mąz lat 21 odejdzie w sina dal?

A co mam się użalać nad sobą, że usunę dziecko, że poronię ? Postaramy się z całych sił zapewnić mu to co potrzebne, napewno będzie trudno, ale nie mam zamiaru się użalać nad sobą. Co się stało to się nie odstanie. Ps.Jeżeli od 2 lat mam kochającego faceta, z ktorym wpolzyje, to nie jest raczej dawanie dupy na prawo i lewo, tak?

Gość a ja uwazam ze
to bylo bardzo nie rozsadne z twojej strony. dzieci nie sa dla dzieci, takie moje zdanie.. ktos wyzej powiedzal zeby bylo wiecej takiej mlodziezy a ja mowie bron BOze, wezcie sie na nauke... teraz juz po i zycze szczecia bo sie przyda :) i zdrowia :)

Gość moze chcial cie tak
nie chcialbys? :D:D:D:D:D

Gość eureka120
ja mam 20 lat i mam termin porodu na 14listopad wiec calkiem niedlugo. tez wpadlismy z moim chlopakiem,ale my sie zabezpieczalismy.jednak jak sie dowiedzial odszedl ode mnie...on ma 24 lata, bylismy razem 1,5roku.widac tak mialo byc.bede samotnie wychowywac coreczke, ale moja mama nie pracuje i obiecala pomoc. ja przed zajsciem w ciaze pracowalam i na szczescie na tyle dlugo (10miesiecy) i wypracowalam stala umowe i teraz jestem na zwolnieniu,pozniej macierzynski i moge wracac do pracy. na szczescie rodzice mojego bylego tez chca pomoc i wypieli sie na swojego syna za to ze mnie zostawil z tym sama. takze jestes w dobrej sytuacji bo masz kochajacego chlopaka ktory chce tego dziecka. zdrowka i powodzenia zycze

gosodarstwo rolne...wow co za perspektywa dzieki dopłatom da sie przezyć, dziecko spłodzone pod remizją jak się domyślam, obys nie żałowała wiejska babo za 10 lat

Jak ktoś ma gospodarstwo, mieszka na wsi, to jest gorszy? Cóż typowe myślenie ludzi, którzy nie potrafią się inaczej dowartościować. Śmietanka, nastoletnia mama- 🖐️ :D

jak ktos ma gosodarstwo to płaci krus nie płaci podatków ma dopłaty i dawanie dupy gdzie bądz przychodzi mu łatwiej niż przeciętnej polce w tym kraju z zusem :-)

żal ci dopłat?? mam stałą prace. W mieście bym tyle nie zarobiła przez cały rok co tu w miesiąc . Dzieci mają co chcą, własny plac zabaw. Nie załuje mojej decyzji

Gość mamaAniołków
nie wazne ile sie ma lat dziecko zawsze jest darem wie to kazdy kto straacil dziecko

Gość eureka120
autorko termin masz po maturze juz tak?

czyli alleluja mam 17 lat i zaraz rodzę i ja to lubię!! to patologia to nie jest noirmaLNE ŻE 17 l;ataka rodzi dziecko, to nie jest normalne, nie jest to normalne dla 17 letniej dziewczyny i tyle, ale jeśli się to zdarza nawet to naprawde nie ma się czym chwialić i naprawde nie jestes dumą tego kraju pozostając na zasiłkach jestes kjanalią razem ze swoim bahorek, który tak jak Ty nie zrbi nic dla tego kraju tylko osiądzie na zasiłkach za które ja będe płacić

Gość eureka120
nie przejmuj sie ta wypowiedzia powyzej, najwidoczniej osoba ta malo o zyciu wie. katastrofa nie jest zajscie w ciaze w wieku 17 lat, o wiele gorsze byloby gdybys wogole nie mogla miec dzieci. dziecko to dar i ciesze sie ze sa osoby tak dojrzale w jak ty w tym wieku ktore nie pomysla nawet o aborcji, bo dziecko nigdy nie jest bledem! nawet jesli nieplanowane

Dokładnie dziecko to dar nawet jeśli się jest młodym :) Ja miałam niespełna 19 lat jak urodziłam syna :) Nie żałuję niczego na dzień dzisiejszy ma prawie 11 lat skończyłam szkołę i studia i dzieciątko mi w tym nie przeszkadzało.Więc nie piszcie niektórzy że się jest za młodym ważne że dziewczyna i jej chłopak są szczęśliwi i ja również im życzę szczęścia i zdrowego dzieciątka:)) Nie skreślajcie młodziutkich mam !!!!!!!!!!!!

Gość Smietankaa
DZIEKUJE WAM ZA TE NAGATYWNE I POZYTYWNE UWAGI, KAZDA JEST DLA MNIE BARDZO CENNA!