Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smietankaa1

MAM 17 LAT I JESTEM W CIĄŻY

Polecane posty

WITAM WAS. JESTEM Z MOIM CHŁOPAKIEM JUŻ OD 2 LAT. JAKIŚ MIESIAC TEMU WSPOLZYLISMY BEZ ZABEZPIECZENIA. ZROBILAM TEST CIAZOWY, WYSZEDL POZYTYWNY. BARDZO BAŁAM SIĘ WYNIKU, ALE TERAZ KIEDY MAM PEWNOŚĆ, TO W SUME BARDZO SIĘ CIESZE, NIE MAM ZAMIARU DZIECKA USÓWAĆ, CHCE JE MIEC I WYCHOWAC. RAZEM Z MOIM CHLOPAKIEM BARDZO SIE KOCHAMY I UCIESZYLISMY SIE Z TEJ NOWINY, NASI RODZICE TROCHE MNIEJ, ALE TO DLA NICH WIELKI WSTRZAS, WIEC NIE DZIWIE SIE. ZA 4 MIESIACE KONCZE 18 LAT, WRAZ Z MOIM CHLOPAKIEM CHCEMY STWORZYC UDANĄ RODZINĘ . :) TRZYMAJCIE KCIUKI, POZDRAWIAM, KAROLINA :):)

Gość swieczkaaromatyzowana
Moje gratulacje!

Gość anilka
nie jest tak zle:) ja jak urodzilam to mialam 19lat i 4 msc , rocznikowo 20. dzisiaj synek ma 2,5 roku i wszystko super sie ulozylo!:) tobie rowniez zycze powodzonka:)

DLA MNIE TEZ SZOOK, UWIERZ, ALE MAM DOBRE MYSLI, ZE WSYZSTKO POJDZIE POZYTYWNIE, TAK JAK POWINNO. WAZNE ZE NIE JESTEM SAMA, ZE WSPIERA MNIE MOJ FACET :)

Gość taka jak ty27
najpierw poćwicz ortografie potem sie bierz za dawanie dupy

Gość szoook
Smietankaa1 powodzenia ;)

Dasz sobie radę, najważniejsze że tatuś sie cieszy :) a co do tego że bez zabezpieczenia to nie rób sobie wyrzutów bo ja regularnie i przepisowo brałam tabsy anty i tak samo wpadłam

Napisałaś "usówać" zamiast "usuwać" :) gratuluję ciąży i życzę Wam (bo na razie nie możesz o sobie mówić w liczbie pojedynczej:D) zdrówka:) ja urodziłam 4 miesiące przed 20 urodzinami;)

Gość A skąd pomysł na ten pseudonim
? Lubisz robić ciepłe lody ze śmietanką? :o Trochę chyba pomyliłaś tym razem szpary, skoro wpadłaś.

Gość kobieta na obcasach
gratuluje i jestem dumna,oby było wiecej takiej młodziezy w Polsce!:))

Gość dfrgtyhuio
Spoko, będziesz pełnoletnia jak urodzisz więc to nie szok :) Powodzenia Ci życze i gratuluję !!!! :)

Gość Nareszcie pierwsza małolata na
forum, która cieszy się z ciąży.Wiadomo że nie będzie lekko, ale jak do tej pory wszystkie tylko się użalały nad sobą.Gratuluję ,ja nie miałam 18 jak urodziłam

Gość huhcdj
tak to jest jak sie zaczyna od dupy strony,,no ciesz sie cudowne perspektywy przed toba buahaha

Gość z czego wy sie małolaty cieszy
ze dałyście dupy bez zabezpieczeń? ze dzidziuś? zdajecie sobie sprawę z ogromu odpowiedzialności która spadnia na waszych starcyh najpewniej bo żadne z was nie jest w stanie temu dziecku czegokolwiek zapewnic, z czego tu sie cieszyć? z małoletniej matki i skrzywdzonego na wstepie dzieciaka...