Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wczoraj ogladalem MaM Talent, i powiem wam, ze X Factor o wiele lepszy...

Polecane posty

Gość wczoraj była świetna ta
czarna dziewczyna co śpiewała piosenkę katy pery, normalnie genialna! najlepsza wokalistka w tej edycji mam talent

ja wczoraj oglądłem super talent na rtlu boziuniu jakie Niemki są paskudnie nieładne :( jakbym tam mieszkał zostałbym gejem albo zoofilem :o

coo? to mi w ogóle nie podeszła ta wersja e.t., przedobrzyła z tą manierą i podkapcała Shakirą, Kozyra trafił w dziesiątkę z tym

Moim zdaniem to są zupełnie różne programy i nie powinno sie ich porównywać :) tyle że w naszym mam talent niepotrzebnie jest tak dużo osób śpiewających :o ja bym przyjmowała tylko takich, którzy np śpiewają bardzo nietypowo a tacy zwykli jak Lisiecki albo Bednarek mają tyle innych programów... Za chwilę Must by the music :p zauważyliście że Kora jest zdecydowanie bardziej kulturalna niż w zeszłej edycji? Przedtem czasem robiła taką wiochę, że normalnie żal.pl 😭

aa, to zgadzam się. dlatego też irytuje mnie nieco, ze przychodzą ci z x factora to MT :O podobało mi się tylko co zrobił ten młody w loczkach, jak chcieli go rozdzielić.

No tak, ale w takim razie kumple powinni go choć troche zachęcać żeby sie zgodził....a oni nic :o no ale moze przedyskutowali wcześniej taką ewentualność.