Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-gitarzystka-

Zmiany w miesiączce... :/

Polecane posty

Witam. :) Jakoś od pół roku zaczęły mnie dręczyć silne bóle w pierwszy dzień okresu. No-Spa nie pomaga, Apap nie pomaga. Po przyłożeniu ciepłego termoforu jest troszeczkę lepiej, ale nie na długo. Nie bolą mnie jajniki, to zwykły ból przy okresie, tylko tyle, że silny (a zawsze miesiączki miałam praktycznie bezbolesne). Do tego niesamowicie mnie ciśnie do łazienki, chociaż nie mam żadnej potrzeby. :/ Żeby było zabawniej, rozregulował mi się okres (a zazwyczaj był dość regularny), i od dwóch miesięcy jest bardzo skąpy (jedną podpaskę mogłabym nosić i przez 2 dni). Mam 18-nastkę na karku, okres dostaję regularnie od 6 lat. Może wiecie, co mi jest? Jeśli cokolwiek coś mi jest. Nigdy żadnych tabletek antykoncepcyjnych nie brałam. I nie mam pojęcia, skąd nagle takie zmiany.

to wygląda na problemy hormonalne albo torbiel jajnika do lekarza na usg i badania hormonów kobiecych i tarczycy

Ja raz tak się stresowałam że dostałam tylko plamienia trwającego 2 dni . I to było kilka kropel choć zawsze leje mi się jak z wiadra.