Gość Mały93 Napisano Październik 2, 2011 Cześć. Nie jestem kobietą ale chciałbym uzyskać jakaś poradę. Mój ojciec jest alkoholikiemi, mama nie żyje już kilka lat a ja i moje rodzeństwo nie wiemy co robić. Przed dziś ściągnęliśmy go z drogi pijanego siostra wzięła pieniądze na studia a ja resztę na zakupy. Ojciec już od samego początku bez powodu wyzywał mnie od ch... skur... ku... Itp. Mam słabe nerwy. Gdy dziś do mnie wpadł i puścił wiązankę wyzwisk i zażądał oddania pieniędzy nie dałem rady rzuciłem mu kasę w twarz i ojciec dostał ode mnie w głowę z dłoni i kopa w d... Wpadłem w szał. Teraz tego żałuję. On co prawda użala się że go nie kocham a on mi oddaje serce itp. Zwolnił się z pracy i dorabia na czarno. Wiem że to bardzo ciężki grzech że go uderzyłem z drugiej strony poniosło mnie przez to jego picie. Mocno wierzę w Boga i wiem że zrobiłem bardzo źle. Co ja mam zrobić? Uczucia do mojego ojca zniknęły to w sumie mój rodzic i to jedyny. Za to co się stało dziś obwiniam i jego i siebie. Czy możecie mi doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach