Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAoknemNa

jutro zaczynają się studia...

Polecane posty

Gość ZAoknemNa

nie wiem czemu ale trochę się denerwuje :D niby to 2 rok, więc znam ludzi.. (co prawda koleguje sie raptem z 3 dziewczynami i jednym kolegą.. który niestety chyba odchodzi ehh.. a jedna z tych lasek tez chyba odchodzi) dlatego jakis taki wkurwiony jestem, ze bede sie po prostu tam samotnie nudzil ...

Gość dżaki
mam to samo tylko jestem dziewczyna.. jaki kierunek studiujesz ?

Gość ZAoknemNa
a daj spokoj, takie gowno, ze szkoda gadac :D kurwa bez kitu dobija mnie to na pierwszym roku "moja ekipa" liczyła 6 osob.. .ja kumpel i 4 laski a teraz zostanie prawdopodobnie tylko nas 3, ja i dwie laski z czego obie zajęte ;/

Gość czemunienapiszesz
czemu nie napiszesz co studiujesz? wstydzisz sie?

Gość ZAoknemNa
tak, to nei jest kierunek dla faceta:D

Gość czemunienapiszesz
psychologia, pedagogika;p ? no daj spokoj, skoro to studiujesz to musi byc w tym cos co Cie do tego sklonilo, a absolutnie nie mozna sie wstydzic swojego wyksztalcenia:) mow! ;p

Gość ZAoknemNa
no.. duza ilosc panien na roku tylko to mnie kierowalo by tam isc ;] zreszta mowie, nie sam tylko z tym moim ziomkiem ale neistety on teraz odchodzi ze studiow chyba :/ kurwa i zostaje sam.. bo goscie ktorzy tam są to jakies cioty z ktorymi w ogole nie rozmawiam, a panny tez sie wykruszają te z ktorymi sie zadawalismy na 1 roku

Gość czemunienapiszesz
poszedles na studia tylko dlatego, ze bylo tam duzo lasek;p ? hmm to tylko pedagogika:D tak? no to co, ze sie wykruszaja zostaną zawsze inne :) a moze nie ogladasz sie dobrze dookola siebie i nie zauwazasz tych perelek wsrod tlumu?

Gość ZAoknemNa
inne mnie nie interesuja ;p te z ktorymi chcialem zlapac kontakt zlapalem, bylo ich 6... w tej chwili zostaly 2 napewno, nie wiem jak 3... a te 2 ktore zostaly są zajete wiec chuj mi po tym tak naprawde i tak.. to bylo jedyne kryterium dlaczego tutaj przyszlismy :) po prostu nie mielismy zadnego planu, gdzie isc.. wiec chociaz wybralismy taki kierunek gdzie bedzie pelno lasek heh

Gość ziellonkss
o kurwa...

Gość czemunienapiszesz
no to fakt, bardzo przyszlosciowe myslenie pod kątem rynku pracy:P zajete... to sie szybko zmienia, a pozatym mozesz szukac dziewczyny gdzies indziej niz na uczelni chyba nie? albo jesli juz to na uczelni ale z innego roku, przyjda nowiutkie, swiezutkie, ladniutkie teraz, albo z innego kierunku :)