Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj-tam-oj-tam

Gdzie, co i jak NAJTANIEJ!

Polecane posty

Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio rozmiłowałam się w tanim kupowaniu przez Internet :) Mam tu na myśli te wszystkie Groupony, Grupery, CityDeale, gdzie można trafić na bardzo fajne okazje wyjazdu do SPA, czy wizyty u fryzjera. Ale również inne serwisy oferujące nam dużo tańsze usługi, niż te dostępne poza Internetem (np. Ryanair - bardzo tanie loty, Polski Bus - przejazdy autokarowe można trafić nawet za 1zł!). Ponieważ nie wszystkie te oferty są rzeczywiście opłacalne i trzeba trochę w tym pobuszować zanim się trafi coś na prawdę ekstra, postanowiłam założyć temat, w którym każdy mógłby się podzielić wiedzą na temat takich serwisów, a najlepiej konkretnych ofert :) Nie wiem jak Wam.. Ale mi w tych wszystkich serwisach czy agregatorach brakuje komentarzy, jakichś ocen wystawionych przez osoby, które już skorzystały. Takich jak np. na Allegro. Dlatego może sami stworzymy takie komentarze? Co Wy na to?

Ok. Ocena 1. Oferta, z której ostatnio skorzystałam: Za 24zł "Kupon o wartości 48 zł na dowolne pierogi klasyczne gotowane i/lub placki ziemniaczane (w tym placek po zbójnicku) w Grande Pierogi w Warszawie" - z serwisu gruper.pl W skali od 1-5 oceniam na 5. Zapłaciłam 24zł i dostałam 30 pierogów różnego rodzaju (wybór jest na prawdę szeroki). Najlepsze były chyba z wiśniami. Wszystkie przepełnione na maxa farszem i przepyszne. Ja i mój narzeczony najedliśmy się tak, że nie byliśmy w stanie się ruszyć ;) Polecam :)