Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shineon

waga

Polecane posty

Gość shineon

Hej! Mam problem i potrzebuje pomocy - otóż może to zabrzmi dziwnie ale chciałabym przybrać na wadze w naturalny sposób. Jestem strasznie chuda, nie podoba mi sie mój wygląd ponieważ wystają mi kości - po prostu wyglądam jak anorektyczka dlatego chciałabym nabrać apetycznych ;p kształtów żeby nie być grubą ale jednocześnie też nie chudą. nie wiem za bardzo czy powinnam zastosować jakąs diete czy po prostu zacząć się objadać, może powinnam też udać się do jakiegoś lekarza? Pomóżcie!

jedz normalnie tylko też zacznij np biegać - dzięki temu będziesz miała większą pupę i w nogach przybierzesz :)

Gość Magdowata
Odżywiaj się dobrze(nie przejadaj się) i rób jakieś ćwiczenia np. na większe pośladki, takie możesz znaleźć na internecie. Ja to mam raczej odwrotny problem :/

Gość warta musi kikac
może jedz normalnie a masy nabierz na siłowni ,zaczniesz sie objadać to tylko zołądek rozepchasz co w konsekwencji sprawi ,ze zaczniesz wiecej łaknac i będziesz moze kiedys brzydko tyć

Gość wyborcaa
jedz często, przynajmniej 5 razy dziennie no i jakis sport żeby nabrac mięśni a nie tłuszczu

Gość shineon
a czy pływanie jako sport pasowałoby do tego + oczywiście jakieś ćwiczenia?

Gość ale lokale są otwarte
oczywiscie pływaniem wyrobisz sobie klate :classic_cool:

Gość polllllla
tylko weź pod uwage ,że zbyt częste pływanie sprawi ,że bedziesz miała ohydne łydki ,zobacz na pływaczki jakie brzydkie łydy mają

Gość Klups
ja żeby przytyć codziłam na siłownię. Po pół roku regularnych ćwiczeń przybrałam 3 kg.

Gość shineon
rozumiem, tylko ze mam niewielkie problemy z kręgosłupem i lekarz zalecił mi pływanie dlatego chciałam to jakos połączyc ;) poza tym to zauważyłam ze choc jestem chuda to jednak tłuszczyk odkłada mi sie w okolicach brzucha dlatego wyglądam jeszcze gorzej - jestem chuda jak nie wiem ale mam wystajacy brzuch ;(

pływanie może być tylko że pływanie pewnymi stylami rozbuduje również mięśnie ramion co może ci nie pasować.

Gość shineon
lekarz powiedział ze moge pływać tylko na plecach broń Boże żabką ;)