Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek bzuuu

Chłopak ciągle wytyka mi błąd

Polecane posty

Gość kwiatek bzuuu

Kiedyś spotkałam się ze swoim byłym chłopakiem,ponieważ zmarł mu ojciec i prosił mnie o spotkanie,bo chciał się wygadać.Mój chłopak dowiedział się o naszym spotkaniu i cały czas wygaduje mi ,że się z tamtym spotkałam twierdząc ,że się z nim przespałam. Między nami do niczego nie doszło,tylko rozmawialiśmy.Mój chłopak zadz nawet do byłego i tamten powiedział mu,że przechodził trudny okres i chciał tylko zemną porozmawiać i do niczego między nami nie doszło.Jak mam wytłumaczyć mojemu chłopakowi,że byłam i jestem mu wierna? Od tego spotkania minęły 3 lata,a on przy każdej kłótni wygaduje mi seks z tamtym.

Gość Maćkowsky 2
Jesteś śmieszna.Za plecami się umawiać??Dajesz mu powody do zazdrości.Wściekłaś sie czy jak??:O:(Możeś być kryształowa lecz masz porabane w główce za to.Ja bym Cię puścił w trąbe:D

Gość kwiatek bzuuu
Nie wściekłam się,rozstaliśmy się w przyjaźni i spotkałam się z nim na stopie koleżeńskiej,wiem ,że popełniłam błąd bo nie powiedziałam o tym swojemu chłopakowi,ale to chyba nie jest powodem,aby ciągle wytykać mi stare brudy? Tym bardziej,że on sam nie jest ideałem.

Gość niedzieciakowa
powinnaś mu powiedzieć ,że Cię to męczy i albo to w końcu wybaczy i zapomni albo się rozstańcie bo to jakiś dzieciak.