Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfhdhhdhd

problem milosy...co robic?

Polecane posty

Gość sfhdhhdhd

jestem w zwiazku 5 lat.... facet zakochal sie we mnie jak bylam super laska, najladniejsza w szkole, od tamtej pory przytylam 15 kg.... teraz mowi ze go mniej pociagam przez to i ze jak nie wezme sie za siebie ostro to mnie zostawi,,, ale mowi ze kocha? to jest milosc? nie moge tego zrozumiec? powinnam go kopnac w dupe ? czy zapisac sie na silownie?

Gość jsdjsd
zapisać się na siłownię...bez przesady...upasłaś się jak świnia i liczysz na to,że dalej będziesz go pociągać? miłość miłością,ale trzeba też o siebie dbać :/

Gość pierścień władcy II
zdecydowanie zapisać się na siłownie. A Ty jak się czujesz ze sobą? Nie przeszkadzają Ci te dodatkowe kilogramy?

Gość sfhdhhdhd
przeciez kurde kobiety o siebie dbaja. nie uwazam sie za spasla w moim przypadku mimo przytycia nie jestem otyla. ale mimo to on mnie pamieta na prawde szczupla....

Gość jsdjsd
musi cię jakoś postraszyć,żebyś się zmobilizowała. Tak samo miałam ze swoim facetem. Upasł się jak wieprz...nadrobił 15 kilo a jak go poznałam to i tak był gruby,ale te plus 15 to już przesada. Przestał się czesać, golić. Chodził w starych porozciąganych szmatach mimo,że miał pełną szafę. Postraszyłam,że jak się nie zmieni to poszukam kogoś nowego,bo nie mam zamiaru spędzić reszty życia z niechlujem skoro ja ciągle o siebie dbam. Poskutkowało :)

Gość sfhdhhdhd
problem w tym ze ja czuje sie atrakcyjna, radzilam sie u przyjaciolki i stwierdzila ze moj facet sobie cos ubzdural. nie wiem wszystko bylo okej, ekstra seks itp... a nagle wyznanie ze jak nie schudne to mnie zostawi..... jestem zdania ze jak sie kogos kocha i tyle sie porzeszlo to wyglad jest mnie istotny. ja go kocham z jego wadami dot wygladu i mi to "wisi". kodcham i tyle. a ja mam sie zmusic do diaty i cwiczen byleby mnie nie zostawil??? troche chore.... czy nie?

Gość jsdjsd
nie,to nie jest chore bo 15 kg dodatkowych kilo to sporo. A ile ważysz i jaki masz wzrost?

Gość To ile wazysz, przy
jakim wzroscie. Poprostu ogranicz jedzenie i cwicz.Po co komu gruba baba.

Gość sfhdhhdhd
mam 173 i waze 73-75

Gość Czy mozna byc atrakcyjnym
nabierajac na wadze 15 kg, a za rok nastepne 15. Kobieta musi byc delikatna, a nie masara.

Ty faktycznie jestes masara, ja mam 170 i 50kg i moj nosi mnie na rekach !!!!

Gość sfhdhhdhd
uwazacie ze duzo waze??? nosze rozmiar 40... to jest mega dziwne...

Za duzo, stanowczo. Maksymalnie 38, a lepiej 36. Przy 173, 50-60kg. 73 kg, jak zajdziesz w ciaze , to pewne 100 kg

Gość jsdjsd
Nie musisz zrzucać 15. Zrzuć połowę tego i będzie gut

Gość sfhdhhdhd
no okej ale czy to normalne ze majac faceta, mieszkajac z nim jest wszystko zaje.... on mnie chce zostaic jak nie schudne..? ja pier.,... dla mnie glupota......

Gość deefty
Dekalogowata w habicie :D :D :D

Gość ghfghghfhghfhgfghghmbnmbnmbn
najładniejsza w szkole :D he he nie, a tak serio to był z Tobą bo poleciał na Twój wygląd pewnie skoro takaś pinkna :D a teraz on nie chce być z lochą. mi mój gada żebym przytyła, ale wie że nie mogę ile bym jadła to i tak waga ta sama i wszystko idzie w brzuch. teraz urosły mi cycki to jest zadowolony. faceci to wzrokowce -nienawidzę tego stwierdzenia.. ble .. a Ty schudnij, bo on poszuka sobie ładnej zgrabnej nowej laski. skoro wie, że zdobył Ciebie "najładniejszą laskę w szkole" rzekomo...to wie że może mierzyć wysoko :]

Gość ghfghghfhghfhgfghghmbnmbnmbn
i nie gadajcie, że 50 kilo przy 170 to norma :d hahahah rozpierdalacie mnie.. wystarczy że do 60 schudniesz i będziesz dobrze wyglądać. 50 kilo to ja mam przy 168cm i jestem chuda bardzo.

Ja jebieeeeeeeeee, jesteście pojebane. :O Dobra, chujowo, ze przytyłas, ale facet, jezeli Cie kocha nie ma Ci prawa mowic takich rzeczy. Kocha sie pomimo wszystko, a nie za cos. Co by było jakbys w wypadku straciła noge? Powiedziałby - "Kochanie, przyszyj sobie noge natychmiast, bo Cie zostawie za chwile!"? :O🖐️

a ja uważam, że lepiej się wziąć za siebie. Nie oszukujmy się - gdyby Cię nie kochał - nie mówił by Tobie tego, że kocha. Gdyby mu nie przeszkadzała Twoja waga- tez by Ci tego nie mówił. Schudnij dla siebie i dla niego. Jeżeli chcesz to zrobić, a jeżeli nie to odejdź. Ja bym schudła. Moim zdaniem ważysz dużo.