Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debilka do kwadratu

Ratunku!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Debilka do kwadratu

Drodzy forumowicze! Zwracam sie do Was z moim problemem, z ktorym nie wiem jak mam sobie dzisiaj poradzic. Mam na imie Ewa, lat 27. Mieszkam w stolicy pewnego fajnego kraju za granica. Wynajmuje pokoj. Mieszka ze mna pewien gosc, jest mlodszy ode mnie, ma 20 lat, studiuje. Jest Szwajcarem. Bardzo fajny spoko gosc, lubie z nim rozmawiac, ma dziewczyne. A ja mam faceta. Ale do rzeczy. Wczoraj czulam sie bardzo samotna, moj facet to dupek i mnie ignoruje, wlasciwie to nie okazuje mi zadnych uczuc, nie kontaktuje sie ze mna czesto. Czulam sue smutna i samotna, chcialam sie zrelaksowac. Poszlam do sklepu i kupilam butelke rumu. Siedzialam w nocy z tym chlopakiem z pokoju obok i tak sobie rozmawialismy, ja popijalam sobie ten rum. Fajnie nam sie rozmawialo. Az nagle........obudzilam sie we wlasnym lozku dzisiaj rano z kacem i pusta glowa. Doslownie nie pamietam jak sie znalazlam w lozku. Nic nie pamietam, nawet o ktorej godzinie polozylam sie spac. Poszlam do kuchni sie napic wody i zauwazylam, ze butelka po rumie jest pusta. KURVA, wszystko wychlalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodam tylko, ze ja pije alkohol jakies 4 razy do roku. Problem. Nie wiem co sie stalo ostatniej nocy. Mam jakies zamazane wspomnienia, wydaje mi sie, ze bylam u tego chlopaka w pokoju, ze lezalam na jego lozku ale nie wiem zupelnie co sie stalo. nic nie pamietam. Teraz nie wiem co mam zrobic, jak sie zachowac w stosunku do niego. Nie wiem czy do czegos doszlo miedzy nami czy nie. Nic nie wiem. Nie pamietam czy mu nagadalam jakichs glupot czy nie, nie wiem czy cos zrobilam. KURVA!!!!!!!!!!!!! Zabije sie chyba. :( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość babeczzka
To szybka rozmowa była. Tez nie wierzę, że istnieją tacy ludzie;)

Gość mamaśka dwójeczki
czego oczekujesz? co ci napis masz nauczke - nia pić tyle wsjo

Gość a ja cie rnie ozumieeeee
szybko spyaj czy bez zabezpieczenia, jesli tak to tak mozesz byc w ciazy i potem juz nie zakladaj topiku :D

Gość fgfdgdhgsjgsf
a może spryciarz miał pigułkę gwałtu? ;/ kurdę, wielokrotnie byłem najebany, ale nigdy nie miałem tak, aby nic nie pamiętać.... może popatrz w necie, czy da się zrobić jakies badania szybko toksykologiczne, zeby wykryc ewentualnie obecnosc takiej pigułki. warto wiedziec z kim sie przeciez mieszka.

Gość lubię placki ziemniaczane
Z tego co piszesz, to ten twój kolega cię wykorzystał, bo on był trzeźwy, a ty nie panowałaś nad sobą. Dziwisz się, że powiedział, że nie wie dlaczego wykorzystał sytuację ? A co miał powiedzieć: że zrobił to, bo jest dupkiem ? A co teraz ? Ja bym się na niego obraził.

Gość TMC
Takie rzeczy zdarzają się nawet porządnym kobietom, uwierz mi wiem co mówię. Pijesz rzadko więc alkohol mocno uderzył Ci do głowy i NIC nie pamiętasz, to jest możliwe w takim przypadku. Nie zadręczaj się, faceta też pewnie coś gryzie dlatego z Tobą nie rozmawia, daj mu trochę czasu żeby sobie wszystko w głowie ułożył na spokojnie. Takie rzeczy się zdarzają, masz nauczkę ale nie zadręczaj się tym bo to nic nie da, wyciągnij tylko właściwe wnioski, to najlepsze co możesz zrobić :).

Gość i dlatego zawsze
powtarzam, że jak baba się schleje to nie ma mocy która by ją powstrzymała przed puszczeniem się :) bez obrazy, ale po prostu po alkoholu puszczają Wam hamulce, które normalnie macie :) nic w tym zdrożnego :)