Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polactwo ooo

Lubicie Polaków ?

Polecane posty

Gość polactwo ooo

Bo Cejrowski nimi gardzi. W USA polactwo robi na budowach z azbestem , zbierają smiecie, pracują jako tania sila robocza :( Tylko 1% to nauczyciele, naukowcy ,biznesmeni, kadra kierownicza :(

Gość uppppppppppppppppppppp
Nie dziwię się jakiemuś Cejrowskiemu.

Gość kissy ass
Sami jestescie Polakami, a pierdolicie trzy po trzy. Nic dziwnego, ze w tym kraju ciagle zle, jesli jeden z drugiego drwi i wysmiewa.

Gość majkiiii
przykład idzie z góry tj z sejmu

Gość Samotna 37 ..
Mężczyzn Polaków nienawidzę. Mam takie wrażenie, że oni sami też siebie nie lubią.

Gość szowinista1
Mieszkam w Anglii. U mnie w miescie Polskie kobiety narzekaja na Polskich mezczyzn poniewaz oni lamia im serca , szybko je rzucaja i sa niemal przeciwienstwem idealu. Puszczaja sie ze Slowackimi Romami i Anglikami. Slowaccy Romowie traktuja je jako dziwki. One im dawaja dupy a oni im stawiaja drinki , zapraszaja na kregle i funduje inne cuda. Woza je swoimi autami i zarabiaja na to wszystko gangsterka oraz dilerka.

Gość Cejrowski jako polakokatol
i krwiopijca burżuazyjny może mi skoczyć

Gość szowinista1
Czyli tam u mnie w Anglii to jest tak. Polscy mezczyzni kontra reszta ( poza neutralnymi). Wszystko przez Slowackich Romów. Jest tam taki Rom który ustawia Anglików przeciwko Polakom i uwodzi wszystkie Polki. Romowie wykorzystuja i obrabiaja dupy. Mialem raz sen o Izajaszu i mówil mi ze jak nie wytepimy Romów to juz nie bedzie Polskich mezczyzn a Polki beda poruchadlami i juz czystokrwistych Polaków nie bedzie.

Gość Dorisdddey
Ja jestem katoliczką, ale z Cejrowskim, ani z ludźmi spod krzyża się nie utożsamiam... Cejrowski i jemu podobni to nie katolicy, ale katole...

Gość Trftgth
Taaa... Wszyscy Polacy pracuja na budowie itp. itd. :) Nawet jesli to nie twoj interes? Lepiej niech pracuja niz mieliby krasc.

Gość nie lubie to glupi narod
ktory na nic nie zasluguje