Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 u4uiiui

czy we wszystkich sklepach nie ma normalnych jensow poza tymi choler...mi rurkam

Polecane posty

Go艣膰 u4uiiui

??biodrowkami??!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Rurki s膮 lepsze od normalnych jeans贸w, przynajmniej nie obdzieraj膮 sie na dole, a tak zawsze dobre jeansy musia艂am wyrzuca膰 przez zniszczone nogawki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u4uiiui
ja jakos wole normalne spodnie:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko w pepe jeans s膮 fajne
niekoniecznie biodr贸wki i rurki

Udost臋pnij ten post

Mia艂am ten sam problem. Ca艂a sobote latalam po Arkadiach, Zlotych Tarasach i inny galeriach w poszukiwaniu dzinsow ktore nie bylyby rurkami i ktore by nie zjadaly polowy mojej pensji. Znalazlam w koncu w C&A ale z powodu wyprzedazy byly to juz koncowki i nie sadze aby dzisiaj jeszcze byly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogloszenia kafeteryjne
ale moze chociaz przymiez jedne lub dwie ? moze ci bedzie w nich odbrze? czarne np sa ok. kazdy w nich dobrze wyglada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej no bez przesady
Oczywi艣cie, 偶e istniej膮 inne d偶insy, poza rurkami! Polecam sklepy typu Levis, Wrangler, Lee itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba 偶arujesz-nie ka偶dy
Nie ka偶dy - jak widz臋 oty艂e laski w biodr贸wkach z wylewaj膮cym si臋 g贸r膮 salcesonem to mi si臋 zbiera na wymioty :o Albo kr贸tkie nogi + biodr贸wki rurki + balerinki - koszmar!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kilka miesiecy temu w tally
weijl czy jak tam sie to pisze, kupi艂am czarne spodnie z wysokim stanem (tzn takie do pepka, a nie biodrowki) z normalnymi nogawkami (nie rurki, nie szerokie - takie proste)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kilka miesiecy temu w tally
a i dodam, 偶e do krotkich nog wlasnie rurki s膮 dobre, bo je wydluzaja, wyszczypplaja, szerokie spodnie do krotkich nog to dopiero maskra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba 偶arujesz-nie ka偶dy
A ja bym chcia艂a takie granatowe - bez przetar膰, wytar膰, efektu sprania, bez dziur i innych "bajer贸w". Chcia艂abym normalne granatowe d偶insy nie-biodr贸wki, z nogawk膮 lekko rozszerzaj膮c膮 si臋... Mia艂y jaki艣 czas temu wr贸ci膰 szwedy, ale chyba do Polski nie dotar艂y, u nas od lat kr贸luj膮 rurki-biodr贸wki, spodnie w kt贸rych tylko szczup艂e i wysokie dziewczyny dobrze wygl膮daj膮, a takich u nas na lekarstwo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje m臋skie
..i po k艂opocie. Wysoki stan, proste nogawki i nie maj膮 obrzydliwego stretchu. Wi臋kszo艣膰 os贸b m贸wi mi, 偶e mam fajne spodnie i robi膮 wielkie oczy, jak m贸wi臋, 偶e to m臋skie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 love sweet love
mnie tez wkurzaja te biodrowki, nie mozna normalnych spodni kupic, wszystkie poazuja pol tylka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qwerty26
mam ten sam problem - jestem wysoka, szczup艂a, mam d艂ugie nogi, a za choler臋 nie ma dla mnie spodni... najcz臋艣ciej w new yorkerze co艣 znajd臋, ale te偶 nie zawsze :/ Wsz臋dzie biodr贸wki skracaj膮ce nogi i wyd艂u偶aj膮ce brzydko tu艂贸w i rurki tak obcis艂e, 偶e a偶 wykrzywiaj膮 nogi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgbxcfbv
dlatego ja kupuje przez Allegro. Zawsze trafiione i tanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wranglerka_
Ja jestem wierna Wranglerom! Mam 177 cm wzrostu i bez problemu znajduj臋 tam takie spodnie, jak chc臋. W og贸le preferuj臋 sklepy, w kt贸rych s膮 g艂贸wnie spodnie, w r贸偶nych fasonach, takie tradycyjne "jeansowe" sklepy, nie 偶adne New Yorkery czy inne Orsaye, bo tam to jeden szit a nie wyb贸r spodni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qwerty26
wcale szczup艂e i wysokie dziewczyny nie wygl膮daj膮 tak super w biodr贸wkach i rurkach.. bynajmniej ja si臋 sobie nie podobam. Biodr贸wek unikam jak ognia - w spodniach w艂a艣nie wysokie stany pi臋knie podkre艣laja szczup艂膮 tali臋 i zaokr膮glone biodra :) Natomiast jak ju偶 nie mam wyboru to kupuj臋 rurki i do tego zak艂adam 艣ci膮gacze (ocieplacze) na piszczel i do tego wysokie szpilki (偶adne trampki do rurek nie pasuj膮 !!!), wtedy jest zno艣ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asi21
Mnie te偶 wkurzaj膮 rurki i biodr贸wki, zw艂aszcza ze jestem wysoka i niezbyt 艂adnie to wygl膮da. Ale zanlaz艂am idealne spodnie w takich sklepach jak: BIG STAR , CROOSS ( ta marke mo偶na dostac w sklepach VERTUS), a tak偶e BONITO ( jest to sklep z polskimi d偶insami), tam s膮 nawet z poszerzanymi nogawkami i z wysokim stanem, jedyny minus to ceny kt贸re s膮 powy偶ej st贸wki, ale my艣le 偶e warto. Pozdrawiam wszyskie laski szukaj膮ce wymarzone d偶insy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elodreip AJ
Ja kupuje Diesel'e Klasyka Na lata

Udost臋pnij ten post