Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4uiiui

czy we wszystkich sklepach nie ma normalnych jensow poza tymi choler...mi rurkam

Polecane posty

Gość u4uiiui

??biodrowkami??!!!

Rurki są lepsze od normalnych jeansów, przynajmniej nie obdzierają sie na dole, a tak zawsze dobre jeansy musiałam wyrzucać przez zniszczone nogawki :)

Gość u4uiiui
ja jakos wole normalne spodnie:o

Gość autorko w pepe jeans są fajne
niekoniecznie biodrówki i rurki

Miałam ten sam problem. Cała sobote latalam po Arkadiach, Zlotych Tarasach i inny galeriach w poszukiwaniu dzinsow ktore nie bylyby rurkami i ktore by nie zjadaly polowy mojej pensji. Znalazlam w koncu w C&A ale z powodu wyprzedazy byly to juz koncowki i nie sadze aby dzisiaj jeszcze byly

Gość ogloszenia kafeteryjne
ale moze chociaz przymiez jedne lub dwie ? moze ci bedzie w nich odbrze? czarne np sa ok. kazdy w nich dobrze wyglada.

Gość ej no bez przesady
Oczywiście, że istnieją inne dżinsy, poza rurkami! Polecam sklepy typu Levis, Wrangler, Lee itp.

Gość chyba żarujesz-nie każdy
Nie każdy - jak widzę otyłe laski w biodrówkach z wylewającym się górą salcesonem to mi się zbiera na wymioty :o Albo krótkie nogi + biodrówki rurki + balerinki - koszmar!!!!

Gość ja kilka miesiecy temu w tally
weijl czy jak tam sie to pisze, kupiłam czarne spodnie z wysokim stanem (tzn takie do pepka, a nie biodrowki) z normalnymi nogawkami (nie rurki, nie szerokie - takie proste)

Gość ja kilka miesiecy temu w tally
a i dodam, że do krotkich nog wlasnie rurki są dobre, bo je wydluzaja, wyszczypplaja, szerokie spodnie do krotkich nog to dopiero maskra

Gość chyba żarujesz-nie każdy
A ja bym chciała takie granatowe - bez przetarć, wytarć, efektu sprania, bez dziur i innych "bajerów". Chciałabym normalne granatowe dżinsy nie-biodrówki, z nogawką lekko rozszerzającą się... Miały jakiś czas temu wrócić szwedy, ale chyba do Polski nie dotarły, u nas od lat królują rurki-biodrówki, spodnie w których tylko szczupłe i wysokie dziewczyny dobrze wyglądają, a takich u nas na lekarstwo...

Gość ja kupuje męskie
..i po kłopocie. Wysoki stan, proste nogawki i nie mają obrzydliwego stretchu. Większość osób mówi mi, że mam fajne spodnie i robią wielkie oczy, jak mówię, że to męskie.

Gość love sweet love
mnie tez wkurzaja te biodrowki, nie mozna normalnych spodni kupic, wszystkie poazuja pol tylka.

Gość qwerty26
mam ten sam problem - jestem wysoka, szczupła, mam długie nogi, a za cholerę nie ma dla mnie spodni... najczęściej w new yorkerze coś znajdę, ale też nie zawsze :/ Wszędzie biodrówki skracające nogi i wydłużające brzydko tułów i rurki tak obcisłe, że aż wykrzywiają nogi...

Gość fdgbxcfbv
dlatego ja kupuje przez Allegro. Zawsze trafiione i tanie.

Gość wranglerka_
Ja jestem wierna Wranglerom! Mam 177 cm wzrostu i bez problemu znajduję tam takie spodnie, jak chcę. W ogóle preferuję sklepy, w których są głównie spodnie, w różnych fasonach, takie tradycyjne "jeansowe" sklepy, nie żadne New Yorkery czy inne Orsaye, bo tam to jeden szit a nie wybór spodni.

Gość qwerty26
wcale szczupłe i wysokie dziewczyny nie wyglądają tak super w biodrówkach i rurkach.. bynajmniej ja się sobie nie podobam. Biodrówek unikam jak ognia - w spodniach właśnie wysokie stany pięknie podkreślaja szczupłą talię i zaokrąglone biodra :) Natomiast jak już nie mam wyboru to kupuję rurki i do tego zakładam ściągacze (ocieplacze) na piszczel i do tego wysokie szpilki (żadne trampki do rurek nie pasują !!!), wtedy jest znośne.

Gość Asi21
Mnie też wkurzają rurki i biodrówki, zwłaszcza ze jestem wysoka i niezbyt ładnie to wygląda. Ale zanlazłam idealne spodnie w takich sklepach jak: BIG STAR , CROOSS ( ta marke można dostac w sklepach VERTUS), a także BONITO ( jest to sklep z polskimi dżinsami), tam są nawet z poszerzanymi nogawkami i z wysokim stanem, jedyny minus to ceny które są powyżej stówki, ale myśle że warto. Pozdrawiam wszyskie laski szukające wymarzone dżinsy.

Gość Elodreip AJ
Ja kupuje Diesel'e Klasyka Na lata