Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiileeillle

idę jutro na rozmowę w sprawie pracy pomóżcie...

Polecane posty

Gość iiileeillle

będą pytać jakiego wynagrodzenia oczekuję i nie wiem co powiedzieć. Wiadomo chciałabym jak najwięcej jak każdy ale nie chcę wyjść na sępa. Jest to firma zatrudniająca ok 100 osób. Ja bym miała prowadzić kadry i płace, mam wykształcenie wyższe mgr administracji i ok 3 lata doświadczenia.

Gość iiileeillle
dodam że to praca w pełnym wymiarze 8 godzin dziennie od poniedziałku do soboty

Gość pppppppppppppppppppp
zależy w jakim mieście i zależy od twojej sytuacji - stancja? dziecko? kredyt? wszystko bierz pod uwage

Gość iiileeillle
wcześniej miałam 1450 zł brutto na zastępstwie, potem 1400 brutto na określonym, jestem panna mieszkam z rodzicami, jest to praca na wsi, dojazd do pracy by mnie kosztował ok 170 zł.

Gość równiez zapraszam na moje
ja bym w takim raze żadala 1300 netto lub wiecej

Gość iiileeillle
minimalne krajowe to 1386 brutto więc tyle muszą mi dać ale jak zapytają ile bym chciała to myślałam żeby powiedzieć 1500 brutto po okresie próbnym a może to za malo?

Gość 1500 brutto?
1500 brutto to od nowego roku podstawa bedzie. Ja mam 2500 brutto jako kadrowa,z 8letnim doswiadczeniem w jednej firmie. I szału nie ma.

Miałam kiedyś szkolenie jak pisać CV i jak dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej. Zobacz na necie ile mniej więcej oferują za takie stanowisko i wylicz średnią. Na tym szkoleniu powiedzieli że jeśli powiemy za mało pracodawca pomyśli że się boimy a jeśli powiemy za dużo to pomyśli że w ogóle nie wiemy na jakim stanowisku będziemy pracować.