Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa pani tutaj

jak ubrac sie do biura ??

Polecane posty

Gość nowa pani tutaj

mam jutro pierwszy dzien praktyk ..Poradzcie jak sie ubrac do biura koniecznie trzeba isc w szpilkach i "pod krawat" nie mam pojecia prosze pomozecie ???

Gość zalezy jaka to firma
a jak zalatwialas praktke to chyba widzialas jak sa ubrani inni pracownicy...

Gość nowa pani tutaj
widzialam tylko szefa to byl w koszulce polo i w dzinsach kobiet nie widzialam plisss poradzcie moge isc w pierwszy dzien w dzisnsach i koszulce i w sandalach

ja bym ubralala w takim razie jeansy, koszulke w stylu casual i zakiecik

Gość nowa pani tutaj
to urzad gminny nie wyobrazam sobie codzienniue smigac w szpileczkach ...bo nie lubie co do ubrania tez mysle ze dzinsy i jakas koszulka moze byc nie ?? ojjjjjjjjjj juz sama nie wiem

jak to urzad gminy to raczej elegancki stroj obowiazuje. nie mowie od razu ze szpilki i biala bluzka, ale adidasy i sportowe spodnie tez raczej odpadaja;p

Gość nowa pani tutaj
tak tak ja wiem ze raczej elegancko mowie o spodniach i koszulce i sandalach ... chyba tak moze byc nie ???

Gość klarccia
Tak. Jak najbardziej. Jeansy i koszulka, wcale nie muszą być szpili. Ważne by ubranie było czyste, a Ty elegancko uczesana.

Gość nowa pani tutaj
a z malowanie sie jak to jest tez trzeba sie malowac ..ja zielona jestem w tych sprawach

Gość nie rozumiem takich ludzi
Błagam Cie!! jeansy i koszulka do urzedu gminy? Ty sobie chyba zartujesz!! jesli nie chcesz w szpilkach to ubierz jakies plaskie ale przynajmniej w miare eleganckie buty, na sandaly jest i tak juz chyba za zimno - jest pazdziernik. Koniecznie jakis zakiet przynajmniej, dzinsy tylko i wylacznie ciemne, a pod zakiet jakas bluzke.

Gość rtyuihgf
wpisz sobie w google dress code i tego sie trzymaj!!!!!! jakie dzinsy do biura? ubierz sie bialo czarno. jutro bedziesz miala czas zeby podpatrzec jak inni wygladaja, nie idz w dzinsach!!

Gość nowa pani tutaj
a dlaczego dzinsy i koszulka nie ??? w srodku jest duchota to ja mam caly dzien w zakiecie siedziec i pocic sie jak swinka

Gość rtyuihgf
moim zdaniem powinnas isc do pracy w sklepie z ubraniami a nie do biura czy urzedu.

No to jak nie chcesz siedziec w zakiecie to pozostaje Ci ubrac jedynie jakas elegancka koszule lub bluzke, moze byc z krotkim rekawem jezeli jest tam goraco, ale nie koszulka!

Gość nowa pani tutaj
podpatrze dziweczyny jak sie ubieraja ale mysla ze raczej na luzie bo tam same mlode sa i nie wieze ze w zakiecie siadza caly rok

Gość nast i azja
Słyszałaś o czymś takim jak dyskretna elegancja? Albo Casual Businnes?

Gość nowa pani tutaj
nie nie slyszlam ale poszukam ...

Gość rtyuihgf
jaki zakiet? przeciez bedziesz siedziala w koszuli bialej. zakiet zdejmiesz. idz jutro elegancko i podpatrzysz.

ty jestes jakas ograniczona czy co? jak chcesz to idz jutro w tych dzinsach i koszulce, zrobisz z siebie pajaca i tyle:O a juz te sandały beda szczytem obciachu-sandały w pazdzierniku,litosci...w dodatku do biura:O:O ja bym lała z ciebie przez pol dnia, jakbym cie w takim stroju zobaczyla i wywaliła z tych praktyk na zbity pysk, za brak kultury i ogarniecia w temacie dress codu:O nie masz normalnych spodni-czarnych,szarych z materiału? nie masz spodnicy? jakiejs bluzki? nie koszulki!! a buty??? nie masz przyzwoitych butow na niskim obcasie? gdzie ty sie uchowalas?w lesie?

No i co z tego, ze sa mlode? Ja tez jestem mloda, ale w glowie mi sie nie miesci zeby do pracy do urzedu gminy ubierac jeansy i koszulke. Ja gdybym tam miala pracowac ubralabym na pierwszy dzien jakas waska spodnice do kolan czarna i koszule lub zakiet i bluzke pod spod. Przeciez to urzad a nie sklep z ubraniami jak ktos wyzej pisal. Poczulabym sie urazona gdyby pani przyjmujaca mnie w urzedzie byla ubrana w jeansy i koszulke.

"wpusc prostaka do biura to atrament wypije"...tak mi sie jeszcze skojarzylo to powiedzonko z toba autorko:O:O

Gość rtyuihgf
MYSLĘ ŻE DO AUTORKI WKOŃCU TO DOTRZE;];] ALE JEDNO PYTANIE, CZY AUTORKA JEST PEWNA ŻE CHCE PRACOWAĆ W URZĘDZIE? PRZECIEŻ NAWET NIE WIE JAK MA SIĘ UBRAĆ !!

Gość nowa pani tutaj
ok.dzieki ubiore sie w cos elegancieko ..tylko spokojnie zapytac sie juz nawet nie mozna bo od ciemnot wyzywaja ..hohohoh

Zreszta, ja nawet do biura rachunkowego przychodzilam elegancko ubrana na praktyke. A gdzie tu mowa w ogole o urzedzie gminy..

Gość nowa pani tutaj
wiem jaks ie ubrac przeciez zapytalam czy mozna by bylo przyjsc dla odminay raz w w dzinsach a nie pod tak zwanym krawatem

ubierz sie normlanie, schludnie, czysto i skromne, zadnych ekstrawagancji ani tez przesadnej elegancji. w urzedach juz się nie ubierają w typowo czarno-białe stroje. bylam ostatnio w UMiG i nawet na sekretariacie stażystka ubrana była "normalnie" czyli jeansy, jakis sweter itp.

Dla jakiej odmiany? Pytalas o strój bo jutro masz pierwszy dzien praktyk

Gość nowa pani tutaj
dzieki wlasnie tak zrobie ciemne dzinsy koszula zapinana i obcasy

Gość nowa pani tutaj
o fu juz ty tam sie nie czepiaj ! zapytalam czy koniecznie trzeb isc elegancko

Gość ja pracuje w urzedzie gminy
i nie wolno nam nosic sandalow ani zadnych odkrywajacych stopy butów. Mozna miec jeansy na szczescie, ale mamy wygladac schludnie