Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciarnapanterka

MAM FACETA, podobają mi się kobiety ;)

Polecane posty

Gość ciarnapanterka

O kurka, studia, imprezy, ostatnia w gronie samych koleżanek ze studiów. Troche picia i nadmierna szczerość... wspólna wizyta w toalecie i wyznanie - Podobają mi się kobiety. Usłyszałam od koleżanki i w przypływie szczerości też się przyznałam. Nie wiedziałam jednak że się koleżance podobam! Chciała się do mnie zbliżyć, wyznała że strsznie ją kręce! Pewnie gdybym była wolna w tej ubikacji zdarzyłoby się więcej ;) ale jestem zajęta, przez cudownego mężczyznę... ale coś mnie do tych kobiet ciągnieeeee wrrr :) czasem obawiam się że bardziej niż do mężczyzn.

kurwa dobrze ze mi sie faceci nie podobaja :D zrobcie sobie trojkacik z kolezanka i z twoim chlopakiem :D

kurwa dobrze ze mi sie faceci nie podobaja :D zrobcie sobie trojkacik z kolezanka i z twoim chlopakiem :D

Gość ciarnapanterka
Trójkącik, pewnie fajna rzecz, ale byłabym niepocieszona faktem, że nie mam każdego z osobna na wyłączność... :P no i jeszcze zazdrość by sie wkradła o mojego mężczyznę:D Oj kochani... ciągle mi się śni seks z kobietą, że pieścimy się wzajemnie, liżemy i robimy dobrze jak tylko najlepiej potrafimy, dlatego się zastanawiam co we mnie siedzi ;p Mam taki sam gust jak mój facet - co do kobiet, dlatego wiem idealnie która zwróciła jego uwagę, lub mu się podoba, to wkurzające, że spoglądamy z uwaga na te same kobiety ;)

pamietaj ze mlodosc masz tylko jedna ;) Chlopak o niczym nie musi wiedziec , zreszta z ta sama plcia sie nie liczy :D

- Musze ci sie do czegos przyznac , zdradzilam cie. - Ty kurwo , szmato! Z kim mnie zdradzilas . - Z kolezanka kochanie :D - A fajna jakas ? :)

pogodny ->z tą samą to zdrada ale facet na 80-90% odbierze ja tak jak napisałem w tym ostatnim poście :P

Gość ciarnapanterka
Nietsety z tą zdradą nie byłoby tak różowo, oboje z facetem jesteśmy dominujący i oczekujemy siebie na wzajem z wyłącznością (więc igraszki z kimś innym nie wchoidzą w grę)... a mi się chcę cipki :P jarają mnie ładne kobiece kszałty, kobieca zmysłowośc. Lubię silne kobiety, bo sama taka jestem... a laski na imprezach są szalone i jak inna im się spodoba to te nawet pozornie hetero potrafią zaszaleć z inną babką - w ramach "raz w życiu trzeba spróbować"... i jak tu nie korzystać jak taka ładna, zadbana dziewczyna chce zaszaleććććććć.... to się teraz rozgrzałammm na samą myśl :D Miała tak jakaś !?

Gość weronata
Mi także podobają się kobiety a przecież też mam swojego faceta.