Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikoriki

Na czym mu zależy ?

Polecane posty

Gość Kikoriki

Mam do Was pytanie szczególnie do odób które możliwe iż były w takiej sytuacji. A mianowicie otatnio poznałam na czacie pewnego faceta między nami jest 7 letnia różnica wiekowa. Spotykamy się już jakiś czas i jest nawet ok gdyby nie to, że On ciągle mówi o tym jak to nie poderwał tamtej albo innej ewentualnie której, że tak powiem nie ,,przeleciał" powoli mnie to zaczyna denerwować i odpychać od niego... Ogólnie jet miłym facetem przytula całuje miłe słówka itp.. Ale ja zaczynam myśleć, że chodzi tylko o zbajerowanie mnie. I o to jest pytanie czy w jego ustach słowo zależy jest szczere czy na prawde chodzi o łóżko ?

to czy chce cie zbajerować czy nie to juz tylko On wie,ale ty chyba sama powinnaś wyczuć co i jak.Co do tych jego gadek to olej to bo ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje...w tych jego gadkach chodzi tylko o to zeby sie takim maczo w twoich oczach zrobic i nie jest świadom tego że to działa zupełnie odwrotnie..

Gość Kikoriki
Jak na moje oko to czyty bajer.. Ale On wciąż się zapiera rękoma i nogami, że mu zależy, że jestem wyjątkowa dla niego jakoś ja tego nie odczówam :?

Gość Kikoriki
Przepraszam za błędy... Z iloma szczerze ? z 2

Gość Kikoriki
Zresztą co ma piernik do wiatraka z iloma mi bardziej o jego zachowanie chodzi ...

Gość Kikoriki
Nie nie wie jakoś nie dopytywał...

wiec teraz ci wyjasnie dziewczyno o co chodzi a tym mamnadzieje ze sie poprowaisz ... "Spotykamy się już jakiś czas i jest nawet ok gdyby nie to, że On ciągle mówi o tym jak to nie poderwał tamtej albo innej ewentualnie której, że tak powiem nie ,,przeleciał" powoli mnie to zaczyna denerwować i odpychać od niego...' z iloma sie bzykałas? "Ogólnie jet miłym facetem przytula całuje miłe słówka itp.." on: " bardzo bym chciał abys mnie tak traktowała :)" "Ale ja zaczynam myśleć, że chodzi tylko o zbajerowanie mnie." ty: "myśle aby go tylko zbajerowac i wyrolowac" "I o to jest pytanie czy w jego ustach słowo zależy jest szczere czy na prawde chodzi o łóżko ?" a tobie zalezy? powiedziałas mu to? "Ale On wciąż się zapiera rękoma i nogami, że mu zależy, że jestem wyjątkowa dla niego jakoś ja tego nie odczówam :?" to po chuj mu dupe zawracasz? pewnie dlatego ze on nie jest wyjatkowy dla ciebie ty nie czujesz tego ...gdyby był uwierzyla bys

Gość babeczzka
To znaczy co najwyżej tyle, że czuje się niepewnie. A resztę bzdurnie sobie dorabiasz.

Gość Kikoriki
to po ch*j mu d**e zawracasz? pewnie dlatego ze on nie jest wyjatkowy dla ciebie ty nie czujesz tego ...gdyby był uwierzyla bys Tylko rzecz w tym, że gdy On stawał się dla mnie ,,wyjątkowy" to niestety znowu walnął jakiś tekst który mnie dobił... Czy ja mu pokazałam bądź powiedziałam, że mi zależy odpowiedź brzmi tak nie raz i nie dwa...