Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden fajny

Dziewczyna która wysyła dziwne sygnały

Polecane posty

Gość Taki jeden fajny

Więc tak, spotykam się z dziewczyną , która na gg, w smsach pisze mi bardzo słodkie rzeczy, mówi że mnie kocha że jestem fajny i w ogóle, przed koleżankami mówi że jestem super partią na chłopaka i w ogołe. Ale wiem że ona nie pisze tak do mnie tylko do innych też. Ostatnia była taka sytuacja że w piątek się świetnie bawiliśmy przyutaliśmy doszło do czułości i w ogóle cudnie było. Ale np w sobote była na jakiejś imprezie to się przelizała z jakimś ziomkiem który jest od niej straszy o 8 lat !! dodam że ona ma 18 lat , ja 24. Ostatnio mieliśmy się spotkać. Ustaliśmy nawet godzine spotkania, ona te spotkanie olała napisałem jej sms czy coś się stało nie odpisała, potem dzwonie nie odbiera. Po prostu nie przzyszłą na te spotkanie, okazało się później bo się dowiedziałęm od mojej koleżanki że , była właśnie z tym gościem o niej starszym o 8 lat na piwie. Wkurwiłem się niesamowicie bo mogła chodź mi powiedzieć że nie przyjdzie na spotkanie bo się umówiła z kimś innym a ja jak ciul stałem i czekałęm. Najlepsze jest to ze jak wrocila wieczorem do domu to mi juz smski pisala slodkie, dzwonila, na gg pisala slodko. ALe nie odebralem nic nie odpisalem po prostu ja zlalem. Czuje ze ona caly czas mnie oklamuje. CO mam robic ?? CO o tym myslicie Pomozcie ?? Bo naprawde fajna z niej laska ma fajny tylek i cycki. I moze po prostu ze ładnie wygląda, to tak mysle o niej caly czas. Bo wewnetrznie to wydaje mi ze ze jest pusta. aLE SAM nie wiem co robic mam :(

Gość niedobrze_mi
Bo wewnetrznie to wydaje mi ze ze jest pusta." Skąd takie wrażenie?

Gość bidibidi
nie jesteś facetem, facet nie napisałby : było cudnie:)) prowo!

Gość Taki jeden fajny
Kreci z innymi facetami, pali jak smok, a baa nawet wiecej pije niz ja. Biore stad taki wniosek dlatego ze jej wyglad mi chyba zakrywa jej cechy charakteru. Bo jawnie mnie oklamuje, oszukuje, i nie chce sie przyznac do bledu

"Więc tak, spotykam się z dziewczyną , która na gg, w smsach pisze mi bardzo słodkie rzeczy, mówi że mnie kocha że jestem fajny i w ogóle, przed koleżankami mówi że jestem super partią na chłopaka i w ogołe." taki typ dziewczyny nazywa sie NARCYZA POSPOLITA KTORA ma bardzo duzo wiary w siebie dlatego uwaza ze dla kazdego bedzie idealna partią :) "wiadomo ze pszczułki pracowite i kochane leca na miód" a nie na gówno parujace "Ale wiem że ona nie pisze tak do mnie tylko do innych też." zbiera sobie ul ;) :P " Po prostu nie przzyszłą na te spotkanie, okazało się później bo się dowiedziałęm od mojej koleżanki że , była właśnie z tym gościem o niej starszym o 8 lat na piwie. Wk**wiłem się niesamowicie bo mogła chodź mi powiedzieć że nie przyjdzie na spotkanie bo się umówiła z kimś innym a ja jak ciul stałem i czekałęm." no ba ...narcyza lechcze swoje ego kims innym "Najlepsze jest to ze jak wrocila wieczorem do domu to mi juz smski pisala slodkie, dzwonila, na gg pisala slodko. ALe nie odebralem nic nie odpisalem po prostu ja zlalem. Czuje ze ona caly czas mnie oklamuje" pochwaliła sie za to jaka jest dwulicowa i głupia :)

głupi chlopak jestes ze z nia jeszcze gadasz..zlej ja bo ci na głowe wejdzie a zdobedzie cie tylko i wyłacznie miłymi słówkami ... nie wiesz ze ludzi ocenia sie po czynach a nie po tym co gadaja ... nie zadawaj sie z nia bo staniesz sie taki sam jak ona ...no chyba ze bardzo tego pragniesz to prosze bardzo

Gość Taki jeden fajny
Nie odzywam sie juz do niej dwa dni, lecz czesto lapie sie na mysleniu u niej, zleje jak bo tak bedzie najlepiej. Ale tak ciezko urwac kontakt z dnia na dzien. Tylko zamiast sie skupic na sobie to mysle o niej i niepotrzebnie trace czas i energie, jak wiem ze ona i tak w ogole sie tym nie przejmuje. Ahh zalosny jetem ze uzalam sie nad soba ide na silownie to moze mi przejdzie

Gość Taki jeden fajny
Wie ktos co poradzic ?

Ale z ciebie idiota nie lubie typków którym tylko DUPY I CYCKI w głowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A laska widocznie to idiotka ale jak zależy żi tylko na macanku fajnych cycków to baw się dalej w ta znajomość :)

Gość 098 786 544
Czyli spotykasz się z nią na stopie koleżeńskiej.

Gość Taki jeden fajny
No idiota chyba ze mnie, dlaczego czasami tak jest ze dupa i cycki przyslaniaja prawdziwy obraz kobiety, a tak naprawde jest pusta jak pudelko po kondonach :(