Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona87

Skuteczność antykoncepcji ???

Polecane posty

Gość Iwona87

Hej od jakiegosc czasu biore famogast 40mg i controloc 40 (są to tabletki na żołądek ) stosuje rownież tabletki antykoncepcyjne artizia.Mam pytanie czy któras z was tez moze brala te tabletki równoczesnie z antykoncepcyjnymi??? czy moze nie orientujecie sie czy antykoncepcja w takiej sytucji jest dalej skuteczna.Bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje

Gość Iwona87
czy któras cos wie na ten temat

Gość Iwona87
Dzieki za odp.a skad wiesz stosowalas moze kiedys???bo wszedzie szukam a niczego sie nie moge dowiedzie a lekarza zapomnialam zapytac

nie stosowałam, ale wiem bo te leki nie mają w swoim składzie nic co może wpływać na tabletki anty

Gość Iwona87
dziękuje jeszcze raz za odpowiedz przepraszam ze pytam ale jestes moze po farmacji bo skad ta pewnosc u Ciebie ???jestes pewna bo niechcialabym miec jakis problemów bo wystarczajaco ich mialam jesli chodzi o zdrowie.

po prostu przeczytałam dokładnie ulotki wszystkich tych leków (dwóch leków i tabletek anty), wklepałam też to w google i znalazłam bez problemu info na kilku stronach/forach

Gość Iwona87
A moglabys mi podac jeszcze te stronki ,wiesz ja jak czegos sama nie doczytam zobacze to ciezko mi jest tak uwieżyc zaufac takie zboczenie :-) ale w sumie tez cos tam znalazłam tylko ze nie znam sie na tym dokonca stądf moje niedowierzanie ale wydaje mi sie tez ze antykoncepcja dalej dziala w tym przypadku no niewim bo przy antybiotykach to zawsze mowili ze dzialanie jest obnizone a z tym to sam niewiem.Dobrze niebede Cie już meczyc mowisz ze Ty bys sie niczego nie bala w mojej sytuacji bo ja niewiem czy stosowac dodatkowe zabezpieczenie czy to jest bezcelowe skoro biore regularnie pigulk

Gość Iwona87
DZIEKI JESZCZE RAZ!!! MJIŁEGO DNIA;-)