końcówka 0 Napisano Październik 3, 2011 mam cykle 30 - 32 dniowe. Okres spóźnia się prawie 2 tygodnie. Odczuwam senność. Wczoraj zauważyłam coś dziwnego podczas współżycia. Pierwszy raz bolało mnie kiedy mój meżczyzna ssał moje brodawki. Zrobily sie strasznie wrażliwe. Nie stosujemy antykoncepcji, on po prostu wychodzi przed wytryskiem. Niewiem co mam myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 3, 2011 i jeszcze nie zrobiłaś testu ciążowego? to oczywiste że możesz być w ciąży, i objawy (brak okresu, senność, bolesne brodawki) też na to wskazują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
końcówka 0 Napisano Październik 3, 2011 wiem, że powinnam, bo cykle mam regularne. Ani mały katar, ani siłownia nie opóźniłyby jej az tak. Raz sie tylko spóźnila dwa tygodnie, ale to po antybiotykach, które w zeszłym roku brałam po raz pierwszy w zyciu w wieku 31 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheeeee Napisano Październik 3, 2011 masz 32 lata i sie pytasz na forum czy w ciazy jestes?! bosh co za idiotki tepe tu siedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 3, 2011 no to rób ten test, po takim czasie to mozesz zrobic nawet teraz po południu a nie koniecznie rano, moim zdaniem to ciąża na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
końcówka 0 Napisano Październik 3, 2011 może coś mi się pokiełbasiło w organizmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach