Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polcia2032

Czy podczas ciązy występuje miesiączka ?jak długo?

Polecane posty

witam mam problem spóżniał mi sie okres dostałam go 3 tygi pożniej i do tego jest mało obfity i ciemny .zawsze miałam obfite okresy i trwające 4 lub 5 dni a teraz jest 2 dzien i prawie go niemam ......jestem w ciąży?

Gość nie ma okresu w ciąży
WCALE! jedynie mogą być krwawienia które są brane za okres ale z punktu fizjologii nie są okresem! Masz podejrzenie ciąży zrób test albo beta hcg z krwi.

test wychodzi negatywny .....nie wiem czy mam im wierzyć moja koleżanka robiła wyszedł jej negatywny a jest w ciązy prawie w 2 miesiącu ciązy czy testy mogą kłamać ?

to zrób beta hcg z krwi w laboratorium -to badanie jest w pełni wiarygodne.

nie trzeba skierowania -idziesz do lab. i robisz badanie -kosztuje ok. 30zł.

nie wiem czy jesteś w ciąży dlatego napisałam ci o badaniu beta hcg które jednoznacznie na to pytanie odpowie. Co do kosztów i oczekiwania na wynik dzwoń do laboratorium -tam ci powiedzą najlepiej. Ale długo się nie czeka z tego co wiem.

a ta twoja koleżanka to w którym tc była gdy jej wyszedł test negatywny? ja robiłam tydzień po okresie który nie nadszedł i test był pozytywny. Pewnie ciąży nie ma, ale że różnie to bywa zrób betę i nie kombinuj więcej.

ale miesiąc od ostatniego okresu czy od zapłodnienia bo to dwie różne sprawy. Czasem niektóre kobiety mają niski poziom hcg i dlatego testy go nie wykrywają.

jaktest wychodzi negatywny to po co zawracasz nam dupe-NIE JESTES W CIAZY ! a ja sobie wmawiasz ja pierdole wy to w ogole juz nie myslicie

Gość Jjsalsuz
Mogą być przez całe 9 miesięcy . oglądacie TLC " ciąża z zaskoczenia" to dopiero skrajne przypadki . Codziennie o 15.00 lub 21.00