Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3y3y3y

dziwny zapach uplawow -brzydki rybi? jakas infekcja??

Polecane posty

Gość 3y3y3y

czy to wymaga wizyty u gina czy moze starczy ze kupie sobie jakies globulki bez recepty i jakis prebiotyk doustny?? to nie grzybica

generalnie jeśli faktycznie masz jakąś infekcje to na własną rękę tego nie wyleczysz, ewentualnie załagodzisz objawy, wiec wizyta u gina jak najbardziej wskazana

Gość 3y3y3y
dziewczyno zanim ja sie doczekam tej wizyty to umrzec zdarzee;/ a niedawno przechodzilam grzybice z miesiac temy wyleczylam i znowu niestac mnie co miesiac latac do gina za 100+leki;/

no niestety grzybica ma tendencje do nawrotów, sama to znam... domowymi sposobami załagodź objawy i tym sposobem dotrzymasz do wizyty, poza tym leki które stosowałaś na pewno osłabiły flore bakteryjną pochwy co też czyni Cie podatną na nowe zakażenia, zacznij od razu zażywać jakiś probiotyk, kup płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym, bo inaczej to będzie błędne koło

Gość 3y3y3y
mam plyn ziaja z kwasem mlekowym i zAawsze sie nim podmywam prebiotyk kupie lacibios femina nie wiem co jeszcze moze jakies globulki?a

ja mam globulki gyntima własnie z kwasem mlekowym, są bez recepty, ale ostrzegam - jeśli masz jakąś infekcje faktycznie to one dość mocno reagują i przy rozpuszczaniu sie w pochwie robi się to bardzo ciepłe i niekoniecznie jest to komfortowe, dlatego nie aplikuj na noc bo nie zaśniesz :P

Gość 3y3y3y
ale pomoze?? jakby cos??mimo to kupie je :/ serio miesiac temu wydalam na gina 160 zlotych z recepta do tego grzybica sie po antybiotyku przyplatala nawet od 2 lat nie uprawiam seksu wiec to nic z tych rzeczy czuje sie wkurwiona zwlaszcza ze nie pracuje:/

Gość 3y3y3y
a kiedy aplikowac na dzien???

mi pomaga, też nie mam czasu ani kasy czasem polecieć do gina, wiec jak coś sie zaczyna dziać to te globulki ogarniają sprawe na jakiś czas, żebym wytrzymała do czasu aż bede mieć możliwość wizyty u lekarza

ja aplikuje sobie jak siedze w domu, bo też dość intensywnie wypływają, zwyczajnie po południu lub na wieczór

Gość 3y3y3y
to chyba mnie czeka kolejny wydatek:oprywatnie miesiac;o

Gość wartownik21
rybi to rzeczywiscie RACZEJ nie grzybica ale bakterii wcale latwiej nie wyleczyc, tzn probiotyki na pewno pomoga, wiec lacibios sobie lykaj ale mimo wszystko posiew zrob