Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humhum hum

Pytanie do osob recznie robiacych bizuterie i sprzedajacych

Polecane posty

Gość humhum hum

ale tylko takich ktore nie robia tego zawodowo. Ile miesiecznie zarabiacie, jaka jest srednia cena Waszego wyrobu? Sadzicie, ze warto? Probowalam na Allegro, ale tragedia tam jest?

Gość Zdzisiek
MOJA ZNAJOMA SPRZEDAJE KOLCZYKI OD 2 DO 5 ZŁ ZA PARĘ SPRZEDAJE PO BABACH WYCIĄGA JAKIEŚ 400ZŁ NA TYDZIEŃ

Gość humhum hum
Kurcze no niezle... niestety nie mam tylu znajomych bab :( i chyba nie mialabym tez czasu, zeby robic 10 par dziennie, choc moze takie zwykle... ona takie proste robi?

Gość humhum hum
A tych za 2zl to 30 bym musiala robic... Hm. Pytanie do osob nie robiacych kolczykow calymi dniami a od czasu do czasu? Tez sprzedajecie po znajomych babeczkach? A do reszty, chcialybyscie kupowac kolczyki za taka cene? (Domyslam sie, ze proste, posrebrzane i z tanich koralikow, oczywiscie ladnie wykonane)

Gość cxvxvvxvcxvxv
zdarzylo mi sie cos takiego zakupic, jednak wiekszosc to sa malo oryginalne, bez pomyslu twory, nie zawsze tez dobrze wykonane. jak masz oryginalne pomysly, to sprzedasz, jak nie to srednio bo tego jest mnostwo. mozesz sobie czasem stanac pod barbakanem i moze cos sprzedasz, pewnie tak. postaw na oryginalnosc i sprzdawaj na jakich ibutikach, szafie czy moich ciuchach, tam jest lepiej

Gość cxvxvvxvcxvxv
albo mozesz zalozyc bloga o tej tematyce i tam prezentowac

Gość indyzyjskafrala
jak masz talent do tego to możemy założyć spółke, ja jestem kreatywna, mogę projektować, mam wizje możemy stworzyć markę.... taką jak dzisiejsze czarmsy czy inne gdzie byle sznurek kosztuje 100zł , chcesz ? :) p.s robisz z róznych materiałów?

Gość humhum hum
Robie z roznych, ale nie mam czasu na wielkie ilosci. I wlasnie raczej oryginalne, a jak kiedys dalam kolezance, to poszly wszystkie nieciekawe, a tanie.Szafa dobry pomysl.Moze sprobuje, a jak Wam idzie na Allegro?

Gość humhum hum
A co do bloga lepiej tam podawac ceny czy nie?

Gość cxvxvvxvcxvxv
nA ALLci sie oplaci jak robisz masowo i chcesz niemalze hurtowo sprzedac :P sama w sumie nie robie, ale sie interesuje i widze jak jest

Gość cxvxvvxvcxvxv
mysle, ze nie podawaj. niech ludzie pisza. ja lepiej odbieram takie blogi i chetniej z nich cos kupie jak juz, bo wtedy widac ze nie cisnie cie by sprzedac i zarobic, a ze to raczej pasja a ew. sprzedaz to tak dodatkowo. ale to moja taka refleksja :)

Gość humhum hum
Myslisz? Bo mi sie wydawalo, ze lepiej podac. Bo ludzie chyba wola miec podane na tacy, a tu trzeba napisac, wysilic sie, a moze cena sie nie spodoba... No wlasnie jestem bardziej pasjonatka i po prostu zawsze mi cos zostaje :) jakies wyroby, ktorych sobie nie zatrzymuje. A poza tym moja pensja to ostatnio szkoda gadac i warto dorobic...

Gość humhum hum
Moja mame kolezanki pytaja skad ma bizuterie, tesciowa tez, ale jakos nie chca kupic, eh :)

Gość cxvxvvxvcxvxv
w sumie jak woliszz ta cena, to co napisalam to moje zdanie :) zaloz bloga, dodatkowo wystaw na jakiejs szafie. z allegro bym uwazala bo tam trzeba dodatkoow placic za wystawienie. mozesz tez napisac, podawac wyzsze troche ceny, i pisac, ze jestes sklonna do negocjacji, to tez jest mysle dobry zabieg

Gość humhum hum
moze ktos sie jeszcze wypowie czy podac ceny :) natomiast co do targowania sie boje sie ze pozniej ludzie nie beda cenic mojej pracy

Gość cxvxvvxvcxvxv
albo zaloz spolke z indyzyjskafrala :D zawsze co dwie glowy to nie jedna ;) i mozecie na blogu prezentowac

Gość humhum hum
Bede jej musiala odpalac czesc zarobkow :D