Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andutka99

Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka

Polecane posty

Gość Andutka99

Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka Jak słyszę dyslektyk, to dostaję dreszczy. Leń, kombinator, nieuk. Boże Wielki. Dlaczego właśnie mnie to spotkało ? Dlaczego tak słabo czytam ? Dlaczego tak słabo piszę? Przecież się staram, a tu nic. Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka Ktoś ważny krzyknął głośno, przecież dysleksji nie ma. Zaczęli krzyczeć do mnie, wydało się, ty głupi symulancie. Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka. Pani w szkole ciągle gada, robisz nam kłopoty. Przez ciebie mam więcej pracy. Mam rodzinę. Swoje sprawy. Pracuj w ten sam sposób, jak wszyscy. A jak nie, to zrozum. Jesteś tu niepotrzebny. Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka. To po co każecie mi tam chodzić ? Żeby mnie wyśmiewać ? Wytykać nieuctwo ? Nazywać nieuczciwym ? Że niby żądam przywilejów ? Nie żądam. Nic od was nie chcę. Dajcie mi wszyscy spokój. Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka. Ja się do szkoły nie nadaję. Przyjmijcie to do wiadomości. Jak skończę osiemnastkę, głośno krzyknę. Mam szkołę głęboko w dupie. Giń maro okrutna. Precz z mej pamięci. Serce dyslektyka, w rytmie dreszczy tyka.

Gość fcrh4urh43t4
zamiast pierdolić bzdury czytaj dużo ksiazek i pisz ze słownikiem a unikniesz błedów ja skreślam dyslekttywkó z potencjalnych kandydató na facetwa

Gość Zdzisiek
O KURWA MASZ COŚ Z ŁBEM ALE CIĘ POCIESZĘ MY DYSLEKTYCY MAMY WYŻSZE IQ OD PRZECIĘTNEGO CZŁOWIEKA

Gość No to chyba masz kompleksy
No to chyba masz kompleksy

Gość No to chyba masz kompleksy
To było do niej a nie do Zdziśka

Gość Wicemister Edukacji
twierdzi, że dysleksja nie istnieje

Gość det6767
To Profesor, Kto my dał tytuł, Podobno Kwaśniewski ?