Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owllllllllll

POMOCY !! Jestem dziewczyną i mam włosy na brzuchu i wardze !!!

Polecane posty

Gość owllllllllll

masakra ,nie widzialam tego wczesniej tzn nad górną wargą widzialam ,to byl meszek a teraz mam ciemne wloski ,jakbym miala tam wąsy , obejrzłam brzuch w jasnym swietle pod oknem , pelno wloskow, to nie są takie jasne włoski jak ma wiekszosc ludzi ,ale robią się ciemne :( Obrzydliwie to wygląda, nie chce iśc golic maszynką bo na 100% zrobią sie grubsze :(

Gość Samotna 37 ..
Jedynie depilacja laserowa. Usunie problem raz na zawsze. Ja miałam zarośnięte bikini, po zabiegu jest już łysiutkie.

Gość on nie widzi problemu
też mam na brzuchu, taki pasek - ścieżkę :O też są czarne. ja depiluję woskiem i odrastają coraz słabsze. na wardze nie mam, więc nie doradzę. najśmieszniejsze, że wszędzie indziej mam jaśniutkie włosy- łydki, uda, plecy, ręce itp. sporo ich, ale są białe. a na brzuchu taka ścieżka :O

Gość owllllllllll
no wlasnie mi nie chodzi tylko o te ściezkę ,ale na calym brzuchu pojawily mi sie wloski, kiedys mialam jasniutkie ledwo widoczne ,taki meszek , a teraz stają sie coraz dluzsze i ciemniejsze, zupelnei jak u facetów :( nie przyglądam sie codziennie sobie z bliska w dobrym swietle wiec nei wiem keidy to sie stalo. Boje sie ,ze to początku hirsutyzmu :(

Gość on nie widzi problemu
idź do endokrynologa, niech zbada hormony