Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kochanki mają

czy kochanki są idealne?

Polecane posty

Gość czy kochanki mają

rozstępy, itp? Nie chce mi się wierzyć że jak kochanka ma 36 lat to jest idealna i jedrna. Czy w takim razie facetom to nie przeszkadza u kochanki a u żony tak?

Gość wiesz tak i tak
kochanka nie marudzi,podlizuje się,jest milutka,wpatrzona nawet w najwiekszego kochanka trolla.Nie trzeba z nią zyc,mozna bzykać do woli,seks za drobiazg od czasu do czasu.Teraz rozumiesz dlaczego oni nie widzą rozstepów czy obwisłych cycków?

Gość czy kochanki mają
hmmm czyli gówno prawda z tym że dla faceta wygląd jest ważny, ważniejsza jest dostępność na zawołanie i choćby nie wiem jak atrakcyjną mieli żonę to kochanka z wadami fizycznymi i tak będzie dla nich podniecająca?

Gość wiesz tak i tak
Oczywiscie,ze tak.W cenie są też kochanki głupsze od żony,wrazliwe na mądrość "zdobywcy",żonie trudniej zaimponować,zbyt dobrze go zna,trudno grać kogoś kim się nie jest.

Gość kachanka tłustawa
stara jestem z nadwagą a młody mnie wali parę godzin tygodniowo :D żonkę ma młodziutką ale o mnie zapomnieć nie może:P

Gość trgh546y46y
czy kochanki mają kochanka,kochanek nie musi byc idelany,moze byc nawet wrecz przecwinie nieidelany i gorszy od zony,meza wizualnie i mentalnie,ale z kochanka i klochankiem spotykamy sie tylko na coś miłego ,a nie zyjemy dniem codziennym,wiec kochanka,kochanek wydaje sioę nam czyms super po kazdym wzgledem. Gdyby kochanka,kochanek zostali naszymi codziennymi partnerami to mielibysmy ja,go doś szybciej niz swoich stałych,codziennych partnerów.

Gość wiesz tak i tak
trgh dokladnie tak jest:)

Gość mam na uwadze
taką kochanke kogoś kto ma bardzo atrakcyjną uczciwą zonę tymczasem kochanka to taka rozlazła pokraka -daleko jej do żony pod każdym względem/znam ich osobiście/ na domiar zlego kiedyś tenże kochanek porzucił ją dla obecnej żony dziwne że chce z nią zaliczać ukradkowe spotkania może łączy ich alkohol? jedno i drugie lubi zakrapiane imprezy

Gość czy kochanki mają
Czyli w sumie (z tego wynika) kochanka pod każdym względem jest gorsza od zony. A co jeśli też jest żoną, poukładaną itp. W dzisiejszych czasach ponad połowa kobiet zdradza (udowodnione naukowo) czy więc możemy mówić która jest lepsza a która nie?

Gość trgh546y46y
czy kochanki mają te,dzeicko jestes czy jakis nie teges na umysle?:-)ze zadajesz takei pytania:-)