Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej lepsza wersja

Nie Umię się zakochać...:(

Polecane posty

Gość jej lepsza wersja

Witam ! Piszę na cafe,poniewaz oczekuję,ze ktoś wypowie się na temat,który zaraz opiszę.Mam 18 lat,byłam już w różnych związkach - chłopakiem,który był we mnie po uszy zakochany,chłopakiem,który mial kilka dziewczyn naraz,chłopakiem,który sie mną bawił etc. można powiedzieć,ze trochę sobie pocierpiałam ostatnimi czasy...Nigdy sie nie potrafiłam zakochać,może szybciej mi przychodziło zauroczenie,ale po niektórych związkach teraz już nawet cięzko mi sie zauroczyć..ciężko mi z tym,bo jestem teraz w związku z chłoapkiem,który uchyliłby mi nieba,ale ja go tylko bardzo lubie..powiedzcie mi proszę,co jest kluczem,do tej zagadki - dlaczego tak jest? bardzo chciałabym sie zakochać ! poczuć to co czują zakochane osoby,to ponć wspaniałe uczucie !

No widzisz, ja bym się chętnie zamieniła. Wolałabym nie umieć się zakochać, niż zakochiwać się ciągle i ciągle bez wzajemności, bo to koszmarne uczucie.

Gość jej lepsza wersja
Rhovannion: no to rzeczywiście też ciężko masz... rzata małgo: dlaczego nie umiem pisać? chodzi Ci o słowo UMIĘ? to akurat było specjalnie napisane...wiec nie truj...

Gość jej lepsza wersja
podnosze..

Gość łoj kobieto...
najpierw to warto zobaczyc i posłuchac zakochanych z wzajemnoscią.Niestety na zawołanie nie ma nic.Skoro do tej pory tego nie doswiadczyłaś-nie masz powodu,obiektu uczuc i miłosnego rozbudzenia zmysłów