Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawionainiewiedzaca

Pigułki Antykoncepcyjne

Polecane posty

Hej , chciałam się zapytać jakie według was są najlepsze tabletki antykoncepcyjne. Jakich używacie ? W prawdzie powinno się je dobierać indywidualnie do każdej pacjentki ale i tak wole poznać wasze opinie tym bardziej, że jak powiedziałam ostatnio swojemu ginekologowi że chcę zacząć stosować pigułki to zapytał "Jakie by Pani chciała tabletki ?" . Podzielcie się wiedzą, będę wdzięczna :)

Gość zapytaj gina o tabletki
tabletki jak tabletki roznie dzialaja na kazdego inaczej i tyle

"jak powiedziałam ostatnio swojemu ginekologowi że chcę zacząć stosować pigułki to zapytał "Jakie by Pani chciała tabletki ?" . " Zmień lekarza. 🖐️

zdecydowanie zmień lekarza, tabsy sie dobiera na podstawie wywiadu i badań, a nie od czapy, nie ma czegoś takiego jak najlepsze lub najgorsze tabletki, te które są dobre dla jednej kobiety mogą być okropne dla innej, dlatego trzeba zrobić badania i na tej podstawie je wypisać

Gość zmień lekarza
Dziewczyny dobrze piszą - taki lekarz to konował, a nie lekarz :o Ale pewnie, popytaj koleżanki, zrób wywiad na forum, wybierz sobie sama tabletki, po co ci badania, kontrolnych też pewnie nie zamierzasz robić? Powodzenia ze skutkami ubocznymi, oby ograniczyły się "tylko" do bólu głowy czy plamień.

Nie pytam, żeby samemu je sobie dobrać . Pytam z czystej ciekawości - tyle.