Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixiwoo

Jak to jest z moim imieniem...

Polecane posty

Gość pixiwoo

Mam na imię Jagoda, nigdy nie podobało mi się to imię. Jak byłam młodsza wszyscy się ze mnie śmiali. Teraz juz tak nie jest chociaż nie raz spotkałam się ze zdumieniem ludzi, jak można mieć tak na imię? a Wy co sądziecie??

Gość Mi się podoba :)
JAgoda,Jagódka Jagusia :) naprawdę !

Gość pixiwoo
i co najbardziej mnie wkurza ze ludzie myslą ze to imie jest zdrobnieniem od Jadwigi!! a to dwa rózne imiona..

Gość nie znoszę botanicznych imion
typu Róża, Jagoda, Hiacynta czy co tam jeszcze. Dla mnie możesz nawet Maślak mieć na imię, wszystko mi jedno :)

Gość ech kobiety
Ja znałem flore :) Strasznie zła za to imię była na rodziców i powtarzała że dobrze żę nie fauna na 2 gie

Gość mateuszek z koluszek
ostatnio kupiłem herbatę "Babcia Jagoda" :)

Gość dhbfjkshf
Mi się podoba :) JAgoda,Jagódka Jagusia naprawdę ! Jagusia, Jaga, baba Jaga :D Ale bez jaj, to tylko taki żart, ale imię Jagoda jest całkiem normalne, w porzo i neutralne całkiem. Nie masz się czego wstydzić. Mnie się podoba Jagoda :) Z resztą kilka lat temu sama zasugerowałam koledze, aby tak nazwał swoją córkę, nazwał i dziewczynka nie ma żadnych przykrości ani w szkole, ani na podwórku. Jagoda to Jagoda... po prostu. Już gorzej mieć na imię Renata, Renia, renia rączkowska :D Ale nawet Renata mi się podoba, tyle że bywają głupie skojarzenia, ciesz się, że nie takie jak z Renią ;)

Gość Pedro Rizzo
JAgoda,Jagódka Jagusia taaa mam znajomą która ma Jagoda na imię a wołają na nią Jadźka. a dziewczyna ma dwadzieścia lat:P ale Jagoda jako Jagoda jest ok

Gość ooo obczajcie to!
ładne imie Jagoda, Malina, Truskawka, Róża, Jaśmin

Gość dhbfjkshf
Wtedy można poprosić, aby nie wołali Jadźka a jak nie skutkują prośby, nie reagować na taki zwrot i już.

Gość pixiwoo
tez mam 20 lat i czasem spotykam sie z ludzmi którzy mówią jadźka do mnie, wtedy zazwyczaj ignoruje takich ludzi... ale nieraz mi przykro...

Gość wytwór twoje chorej wyobraźni
Jadzia, nie przesadzaj! ::D

Gość dhbfjkshf
Ja mam koleżankę, która ma na imię Wiktoria i niektórzy zwracali się do niej Wićka, wtedy ona nie reagowała, bo jej się nie podobał taki zwrot. Poprosiła, żeby zwracać się do niej po prostu Wiktoria albo Wiki i z czasem wszyscy się przyzwyczaili, jak nie reagowała na inne zwroty :)

Gość Pedro Rizzo
pixiwoo - serio?o kurde nie myślałem, ale dajesz jakoś do zrozumienia, że "Jadźka" Ci nie pasuje? Bo ta znajoma o której pisałem jakoś nie daje po sobie poznac, że jej przeszkadza, to jest spoko dziewczyna, jakby powiedziała, że to ją draźni to pewnie wszyscy by przestali a tak...nie wiedomo co ona sobie o tym myśli