Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolą Mnie Oczy

Oczy

Polecane posty

Gość Bolą Mnie Oczy

Hej mam taki problem otóż od kiedy spędzam sporą część czasu przy komputerze (jakies 1,5-3 godzinki po szkole i potem czasem wieczorem z 30 minut albo nawet i godzinka :) i moje oczy zrobiły sie conajmniej dziwne. są czerwone w wewnętrznych kącikach i bolą mnie jak je zamykam. Oprócz tego są takie "szkliste", jakby załzawione . Wydglądam stale jak zmartwione dziewcze , co robić?

Gość :-) ))(((
to ze zmęczenia wybierz sie do okulisty zapisze ci kropelki a i od razu zbada oczka czy wzrok sie nie pogorszył...

Gość powiem i ja .....
przede wszystkim kup sobie krople do oczu tzw świetliki są bardzo dobre na zmęczone oczy warto by było przejść się do okulisty może okulary będą potrzebne chociażby do zakładania przed komputer

Gość Bolą Mnie Oczy
zmęczenie mówisz.. to co mam trochę spałzowac z kompem?

Gość Bolą Mnie Oczy
o własnie przed komputer ! Zawsze o tym myślałam, ale nie wiem ile kosztują .. nie wie ktoś?

Gość powiem i ja .....
to zależy jakie oprawki wybierzesz no i szkła z tą ochroną też nie są tanie ale ok 200 - 300 zł musisz mieć

Gość powiem i ja .....
ale najpierw okulista nie kupuj sama bez wizyty u lekarza bo możesz sobie zaszkodzić

Gość Bolą Mnie Oczy
uuuaaa.. :/ więc same krople nie załatwią sprawy? hm. Chyba pożegnam się z komputerkiem na jakiś czas..

Gość :-) ))(((
idź do okulisty,zbada Ci oczy, ja też miałam kłopoty okulista się przestraszył oczy czerwone jak pomidory przekrwione piekące złe widzenie itd dostałam antybiotyk na 10 dni w kroplach i dodatkowo krople nawilżające no i bryle do komputera i oglądania tw lekarz wykrył astygmatyzm....ale mam sie już lepiej choć i tak długie pztrzenie w monitor daje we znaki ...

Gość Bolą Mnie Oczy
coo? nie strasz mnie proszę . Ale jak czerwone miałaś? Bo ja mam w sumie tylko w rogu i wlasnie to szkliste spojrzenie.. i zaplacilas za okulary 200? No wlasnie zauwazylam ze tv tez zbyt dlugo oglądac nie mogę :/ Ale na wakacjach gdzie na kompa nie patrzylam miesciacami wszystko się unormowalo... więc moze to tylko przejsciowe.