Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawajskasurferka

wyjazd na hawaje?

Polecane posty

Gość hawajskasurferka

Mam takie marzenie żeby uzbierac kase conajmniej 15 tys. kupic bilet do USA wize dostałabym jako zaproszenie od rodziny bo mam w stanach taką daleką. Poleciałabym na wyspe hawaje gdzieś gdzie są zawsze duże fale nauczyc się surfowac (bo to jest tak naprawde moje marzenie chyba od zawsze) mieszkac w jakimś campingu czy przyczepie z 30 innych ludzi którzy nazywają ciebie swoją rodziną pracowac w jakimś barze na plaży i własnie tak życ spędzac całe dni na plaży w morzu z przyjaciółmi i cały czas wyczekiwac tylko dni kiedy będa wielkie fale. Możecie mi powiedziec czy to marzenie jest możliwe do zrealizowania? Mam 18 lat i wreszcie chciałabym życ zacząc spełniac swoje marzenia! Możecie mi krok po kroku wytłumaczyc co bym musiała zrobic?

Gość hawajskasurferka
halo? nikt nie pomoże?!

To marzenie wygląda na możliwe do zrealizowania. Wszystko zależy od Twojego zapału i ile masz motywacji. Tylko od tego ...

tak tak - lajcik, fale, przyjaciele, beztroskie życie wśród fal, praca w barze, w zdrowiu i szczęściu aż do końca świata... nie ma chuuja, nie spełni się :classic_cool:

Gość hawajskasurferka
dzięki Mięcho :D Nie ma to jak kop w dupe.. A czy jest ktoś kto mógłby mi powiedziec co bym musiała zrobic żeby to spełnic?

pewnie, ze jest mozliwe Problem w tym, ze zauwazylam ze jest sporo ludzi, ktorzy dumnie mowia o swoich marzeniach, planach i nie robia nic w kierunku, zeby je realizowac, na pustym gadaniu sie konczy. Zaczac dzialac mozesz juz teraz. Co do tej pory konkretnie zrobilas w tym kierunku?

Gość hawajskasurferka
nic nie biore to są moje marzenia a marzenia sa po to by je spełniac ;) tylko teraz potrzebuję jakiś wskazówek :)

Gość hawajskasurferka
do tej pory dokładnie obmyśliłam plan działania. Więc postanowiłam wraz z mamą wyjechac do pracy za granice, tam uzbierac pieniądze. Kupic bilet i wyjechac z przyjaciółka. Na mijescu wynając camping i poszukac a początek jakiejśc pracy

Gość njnkj
Jezeli to jest twoje marzenie, to powiem ci, ze wcale nie jest trudno je zreazowac, tak naprawde wszystko rozchodzi sie o kase. Jak juz znajdziesz sie w Stanach, to po prostu kupujesz bilet na Hawaje, lecisz tam i na miejscu szukasz pracy. Mysle jednak, ze sie za duzo filmow naogladalas, bo chyba nie chcesz cale zycie pracowac za barem, za najnizsza krajowa?:O

Gość hawajskasurferka
Oczywicie to nie jest plan na całe życie :) To ma byc taka moja przygoda paroletnia, jeśli mi się spodoba zostane wyjdę za kogoś i dostanę wizę na stałe, a jesli nie to wróce do Polski :)

Gość hawajskasurferka
nie barrakuda mam nadzieję że na miejscu coś dostanę, niestety nie mam nawet możliwości załatwic sobie teraz tam pracy, bo ani znajomości ani jakiegokolwiek kontaktu, nic..

Gość I ain't lyin.
za duzo slonecznego patrola :D

Gość hawajskasurferka
nie wiem ani kiedy ani gdzie :) Pewnie za rok albo dwa

Gość hawajskasurferka
hehe okey :D