Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sasi88

Widziec ducha?

Polecane posty

Hej, moze pomysliscie ,ze jestem jakas nienormalna,ale sama do dzis nie wierzylam w duchy. Sama nie wiem czy to byl duch czy co..? Godzina 17 oklo ogladalam na komputerze serial (mieszkam za granica) opuscilam rolety zeby sie fajniej ogladalo,telewizor byl wylaczony.Gdy skonczyl sie serial podeszlam do lustra na korytarzu i w odbiciu zobaczylam cien przy oknie(mieszkam na parterze) obrolam sie szybko a on szybkim krokiem wyszedl przez zamkniete okno. szybko podnioslam rolety a pozniej spuszczalam kilka razy i podnosilam aby sprawdzic czy to mogl byc moj cien,ale neistety to nei mozliwe vbo za daleko. jejku nie wiem co myslec.. pomozcie!!!! p.s napewno nic mi sie nie wydawalo ,przepraszam za skladnie ,ale jescze teraz mi sie troche rece trzesa...

A jakiej poważnej odpowiedzi się spodziewałaś. Ludzie sa bardzo sceptyczni. Dopóki sami nie sprawdzą dopóty będą niedowiarkami

Gość marceli Havranek.
Mi duch nasral do ryja w nocy

hehe tez sie zawsze smialam z takich ludzi ,ale pomyslalm,ze jesli napisze o tym tutaj znajdzie sie kilku ,ktorzy mi uwierza i pomoga. I sama nie wiem czy to byl duch czy nie. w Kazdym badz razie cien :)

Gość koło zębate
a ja ci wierzę, sama widziałam ducha kiedyś jak miałam 13 lat. Wiesz coś może o przeszłości domu w którym mieszkasz?? A i pomódl się...

To było coś okropnego mieszkam w Niemczech .. Ale skontaktowlam sie z ludźmi którzy mieszkali tu wcześniej i dziewczyna powiedziała mi ze tez widziała coś podobnego . DZis już sie nie boje coś w środku mnie mowi mi , ze nie ma cargo sie bac , moze poptostu nadal w to moe wierze ....

Gość A K I M A
radzę zmienić mieszkanie.