Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

chce mi się ryczeć bo nie układa mi się

Polecane posty

Gość twoja m

zwolnili mnie z pracy. Jestem bezrobotna.Od nowa będę musiała szukac pracy. Zakochałam się w chłopaku z pracy... I już go więcej nie zobacze

Gość twoja m
nikt ze mną nie pogada?

Gość twoja m
Wy też czasami płaczecie tam gdzie nikt Was nie widzi?

Gość lulinka
No ba... też nie mam pracy a chciałabym sobie jakoś sensownie życie zacząć układać... też ryczę po kątach nie raz z bezsilności

Gość cbdycgu
ja narazie jestem szczesliwa jak bd plakac to wam nqpisze:)

Gość koaksoa
ja też nie mam pracy i za co się nie wezmę to sie nie udaje. albo pracuję za 800 zł,albo wogóle nie płacą lub nie mam pracy :/

Gość lulinka
ja w ogóle nie pracuję bo w naszej mieścinie liczą się znajomości, których niestety nie mam...

ja tez szukam pracy i nic:( i juz mam dosc bo nie poszlo mi na studiach i bede miala rok przerwy, nie mam pracy, chce wziac slub ale nie mam za co i w ogole nie wiem czy mi wystarczy kasy do ostatniego codziennie dol

Gość twoja m
Ja pierdole, mam ochote zwiać z tego kraju. Dokąd ? Na Wyspy Szczęśliwe zdaje się że one są na oceanie indyjskim - może tam będę szczęśliwa?

Gość koaksoa
wiecie co...ja chcę otworzyć własny biznes,ale też mam obawy,bo wpieprzę się w ten syf a może roboty nie będzie :/

Gość koaksoa
zwiać z kraju...łatwo się mówi. Ja zwiałam i tam wcale nie było lepiej...za to co się zarobiło trzeba było zapłacić za mieszkanie, podatek od zarobków zabierali, podatek od mieszkania, opłaty dodatkowe i żyło się od 1 -szego do 1-szego :/

Gość twoja m
Nie radziłam sobie w pracy- to znaczy pakowałam perfumy w pudełka i naklejałam etykiety. miałam wypełnione kartony zaklejać i kłaść na palete, ale nie powiedzieli mi na którą bo były dwie i położyłam je na tą co nie powinnnam . Póżniej przyjechał facet zabrał tą palete na wózek widłowy i odjechał z nią do magazynu miną cały dzień takich palet zjechało mnóstwo no i już póżniej ta błędna paleta była tak zakopana z innymi paletami że nie szło się do niej dostać i pojechała do innego sklepu niż tzrzeba było :(

Gość twoja m
a jaki biznes chcesz otworzyc?