Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjana Eva Marija

dwie osoby do wróżenia wystąp

Polecane posty

Gość Lucjana Eva Marija
Monika- On Cię bardzo kocha, ale jest zazdrosny o innego mężczyznę.

Gość Monika 12 03 1982
Dziękuje za odp. Jest bardzo trafna niestety :-(

Gość o co chodzi?
dziękuje Jesli mozna jeszcze raz to co u mnie w pracy i co karty mowia o blażeju?

Gość Lucjana Eva Marija
Ewa- w pracy masz kontakt z ludźmi. I ktoś z tych ludzi spowoduje złe emocje, będzie chciał Ci zaszkodzić. Mężczyzna jakiś. Czeka Cię ważna rozmowa z szefem/ zwierzchnikiem. Błażej- podróż przed nim, by mogł zrealizować swoje życiowe plany. Oddali się od kogoś ważnego dla siebie.

Gość Dzieli nas tylko czas
agnieszka 14.08.1977 co mnie czeka na nowym miejscu zamieszkania

Gość Lucjana Eva Marija
Izabela ktośka Kiedy ślub- nie wiem. Karty nie podają daty. Dzieci- mniej niż 3. Ale w najbliższej przyszłości czeka Cię kilka pomyślnych wydarzeń i spotkania z miłymi ludźmi. Nawet jakieś prezenty, pieniądze. Kobieta z Twojej rodziny lub bliska przyjaciółka zakocha się.

Gość Lucjana Eva Marija
Agnieszka- nie bój się wyjazdu. Mężczyzna bliski sercu będzie Cie wspierać. Również jakaś bliska Ci kobieta jest i będzie przy Tobie. ważna rozmowa przed Tobą. Spotkasz młodsze od siebie, ale bardzo życzliwe osoby. uważaj na to co jesz. Unikniesz kłopotów gastrycznych.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oj, mnie chyba pominęłaś, albo nie można 2 raz... Pytałam, czy zakocham się z wzajemnością w najbliższym czasie. Justyna 01.08.1986

Gość o co chodzi?
dziękuję raz jeszcze ale mnie nastraszyłas ta rozmowaz szefem. Napisz błagam czego ona będzie dotyczyła i czy mnie nie zwolni aby?

Gość Dzieli nas tylko czas
:) dziękuję pięknie za pozytywną wróżbę:)

Gość Lucjana Eva Marija
Iza- praca... Trochę ciężko. Jesli pracujesz, to ktoś będzie próbował Ci zaszkodzić i podkopać twój autorytet. Jeśli dopiero starasz się o pracę- to koniecznie będzie chciała Ci ją podebrać. Niezyczliwą osobą jest kobieta, ciemnowłosa, w zblizonym do Ciebie wieku. Ma faceta, który dla niej zrobiłby wszystko. Rób swoje i nie daj się sprowokować, a wyjdziesz na prostą. Czeka Cię poprawa w finansach- ale to w ciągu 4-6 miesiecy dopiero.

Gość Lucjana Eva Marija
Justyna, bardzo przepraszam. Już rozkładam dla Ciebie karty. Miłość (wg kart) dopiero za 8- 10 miesiecy. Ten ON jest gdzieś w pobliżu, ale nei mozecie się zejsć z powodu innych ludzi (w tym kobieta, która udaje przyjaciela). On ma tez jakiegoś kolegę- lub brata, który go od Ciebie odciąga (moze robi to nieświadomie, ale jednak). Mozliwe, że dopiero się poznacie- a to odciaganie polega na tym, że zamiast iść tam, gdzie Ty- ON idzie w inną stronę. Po drodze do NIEGO czeka Cię kilka dziwnych randek...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuję bardzo :)

Gość krzysiek......
krzysiek 22.05.1984 jak moje życie uczuciowe??i jak z pracą?

Gość Lucjana Eva Marija
Ewa- szef Cię lubi. I ma dla Ciebie jakąś niespodziankę (może szkolenie, może dostaniesz kogoś do przeszkolenia, a może jeszcze coś innego). Nie bój się rozmowy z nim, jednak uważaj na to co mówisz- karty pokazują zdenerwowanie. I nie daj się podpuscić koleżance z pracy.

Gość Lucjana Eva Marija
Krzysiek: jakas złośliwa kobieta Cie prześladuje, intrygantka która Cię nie lubi. Spotkasz kobietę, która będzie bardzo podobna do kogoś z pzreszłosci. Ale to nie będzie TO. Praca- pozytywnie, ale bez większych rewelacji. Uważaj na wydatki!!!

Gość krzysiek......
krzysiek 22.05.1984 a będę z obecna kobietą??

Gość o co chodzi?
;ucjana dziękuję, bedę uwazać a zdenerwowana to teraz jestem na okrągło bo duzo się dzieje

Gość biała droga nad rozlewiskiem
Poproszę na uczucia i pracę Mariola 18.03.1971.Dzięki.