Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamotatowolęwodę

Pomóżcie wybrać kurteczkę

Polecane posty

Gość Mamotatowolęwodę
A między jeden a trzy która lepsza?

jeden ;) Kup tą jedynkę bo jest na serio śliczna :) 3 nie ma kaptura. Wiem, ze teraz jest cieplo, ale jak się zrobi mega zimno, zacznie sypać śnieg to kaptur na prawde się przyda. Szczególnie ze to już nie maluszek tylko spore dziecko i do szkoly maszeruje w kazda pogodę, zdarzają się pewnie jakieś wyjścia popołudniowe (choćby na jakieś zajęcia) i wieczorem fajnie nalożyć na czapkę jeszcze ciepły kaptur. Już nie wpsomne o tym ze w pewnym wieku stosunek dzieci do czapek jest taki że jak tylko znikną matce z oczu to chowają je do plecaka bo to obciach czapki nosić, a kaptur nie obciach. Czemu tak to nie wiem, ale widze po dzieciach ze tak robią. Poza tym ja bym jednak barała ciemną ;) bo ta biala moze się troszke nie dobrac znając szatnie szkolne i to co się z kurtkami tam dzieje... No ale jak sie uparlas na jasna to na tej zlotej chyba mniej bedzie znac niz na typowo bialej.

Gość Mamotatowolęwodę
Kupiłabym tą jedyneczkę, ale wydaje mi się krótka i do tego ściągacz będzie ją dodatkowo w górę podnosił. Żeby tak dało radę do trójki przeszczepić kapucynkę od jedynki byłabym zdecydowana :D

Gość dama kameliowa II
Autorko tak długo będziesz wymyślać aż cię ktoś podkupi:p

Gość Mamotatowolęwodę
Przy moim pechu jest to możliwe.

Gość MIA MIA MUA
te kurtki to sa srednio zimowe. Zalezy ile lat ma mloda. Pierwsza chyba najlepsza, ale mi sie podoba druga, bo praktyczniejsza. W pierwszej nerki beda na wierzchu i kojarzy mi sie z tymi malolatami, co nosza te krotkie kurteczki z ktorych pepek i stringi wystaja.

Gość Mamotatowolęwodę
Mała ma 9 lat.

Według mnie wszystkie sa okropne. :o Ale gdbym musiała już wybrać, to wybrałabym tę białą, nie pamiętam numeru

Z tych wybranych przez Ciebie autorko nr 3 :) nie dlatego, że szczególnie mi się podoba ale widziałam kurtki z Dominki i są bardzo lekkie, ciepłe i starannie wykonane :)

Gość Mamotatowolęwodę
Dziękuję, dobrze wiedzieć.

Gość Lizak Wiśnia Malina
HonorataH prześliczna kurteczka:) z linków autorki pierwsza i trzecia.

Gość Mamotatowolęwodę
Nadal nie jestem zdecydowana. Kupiłabym którąś z tych, ale mąż i teściowa na mnie najeżdżają, że ktoś tę kurtkę nosił i są za tym żeby kupić w sklepie tańszą nową.

Gość Mamotatowolęwodę
Moją córę by chyba szlag trafił gdybym jej zaproponowała różową kurtkę. W jej szkole to obciach.

Gość Lizak Wiśnia Malina
Moją też:p

Gość HueHueHue. ; )
1.