Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neinawidze jej ooooo

Nienawidzę mojej koleżanki z pracy, NIENAWIDZE, skąd ona ma pieniądze???

Polecane posty

Gość neinawidze jej ooooo

Jestem tak wkurwiona ze nie wiem ,musialam kupic butelke wodki i zrobilam sobie drinki :/ Ma 22 lata , jest moją szefową mozna tak powiedziec, pracujemy w jednej z telefonii komórkowych. Wyluzowana dziewczyna, 1,5 roku temu przyszłam na szkolenie ,ona je prowadzila , pomyslalam sobie ze to uczestniczka szkolenia...ee gdzie tam. Juz wtedy byłam wkurwiona ,ze taka mloda a tak wysoko zaszła. Ludzie po szkoleniu plotkowali ,ze pewnie sie puszcza z dyrektorem. Przez te 1,5 roku awansowala dwa razy , pochodzi z jakiejs wsi pod Warszawą, ma przepiekny samochod , malo takich sie widuje na ulicach ,jej wygląd, ciuchy , wszystko od znanych projektantow, widzialam jej plaszcz, potem sprawdzilam w internecie na stronie Burberry - 1400 funtów !!! buty, torebki :( ehh Podobno wynajmuje jakis dom pod miastem , jestem wkurwiona i zla jestem w jej wieku i gówno osiągnelam , jestem na gownianej uczelni na gownianym kierunku , ubieram sie jak reszta ludzi w sieciówkach , na koncie mam tyle co nic, nie nosze zegraków ze zlota, nic nie mam :(

Gość szerloczka
to czyjaś utrzymanka nie przejmuj sie.

Gość maryszkulawagira
ciesz sie jej szczesciem zlosc pieknosci szkodzi

ja jestem starszy znacznie i też nic nie mam. ciekawe z czego 20 letnia laska prowadziła "szkolenie". bez jaj. jaką ona mogła mieć wiedzę skoro dopiero co liceum skończyła. tak to już jest we współczesnym świecie. jak się jest dobrze ustawionym to można być "wyluzowanym".

jestem w jej wieku i gówno osiągnelam , jestem na gownianej uczelni na gownianym kierunku , ubieram sie jak reszta ludzi w sieciówkach :-) spokojnie, to wina tuska

nie martw sie, niedlugo nowy premier kaczynski zalatwi ci prace, godna prace i odpowiednio godna place, i tania benzyne zalatwi, a jak trzeba to i folie zalatwi moze zacznij uprawiac papryke?

Gość maryszkulawagira
no moze ma dziadnych rodzicow a moze jakis stary facet sie nia zaopiekowal tak czy siak musisz to olac ja tez gdyby nie moi rodzice nie kupilabym mieszkania no samochod tak ale mieszkanie to juz nie

Gość hahah n,,
Trzeba wiedziec gdzie sie wkręcic :( dupą albo ustami :(

Gość szerloczka
co ty tu pie.przysz o polityce człowieku ?! laska ma doła bo jest uczciwa i cieżko pracuje, a widzi jak inne cizie na własnej du.pie robią wielkie kariery w parę chwil czytaj, po paru wytryskach ich kochasi prezesów nie łam sie laska, rób swoje, nie zazdrość z.dzirze

Gość żałosna jesteś ale to twój
problem. pewnie młodo na wrzody zdechniesz :classic_cool:

Gość yuyuyuyuuyuyuyuy
Typowe zazdrosne polaczky biedaczky , tylko kaczory wam w głowie ,łoj :O a niech se zarabia dupą , jak tak zazdroscicie tez dawajcie tyleczka. Sponsoring jest teraz modny wsrod mlodziezy.

"spokojnie, to wina tuska" paradoksalnie (bo próbujesz z tego szydzić) - ale oczywiście że tak. to wina systemu który tacy ludzie jak tusk stworzyli żeby doić ten głupi naród. nie tylko oczywiście w polsce. systemu który podwyższa podatki całemu narodowi po to żeby kilku stojących ponad prawem cwaniaków dostało gigantyczne dotacje lub "kontrakty". szczegóły: "Jeszcze nie zdążyła wejść w życie podpisana jednak przez Pana Prezydenta nowelizacja ustawy o dostępie choć w nowej sytuacji powinno być chyba o braku dostępu do informacji publicznych, a już się dowiedzieliśmy od rzecznika Ministerstwa Infrastruktury Mikołaja Karpińskiego, że „wartość pomocy (jaką rząd wypłaca GTC i AWSA przez czas eksploatacji A1 z Grudziądza do Torunia i A2 ze Świecka do Nowego Tomyśla przyp. mój) stanowi informacje poufne, które nie mogą być publikowane." http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=1035 no i mamy takie "święte krowy" jak GTC albo autostrady wielkopolskie SA w które rząd ładuje kasę i nawet nie informuje nas ile. i takich jest całkiem sporo i w polsce i na świecie. a my za to zapłacimy. wyższymi podatkami, cenami energii, towarów itd.

"Ma 22 lata" "jestem wk**wiona i zla jestem w jej wieku i gówno osiągnelam" Przeciętna 22-latka w Polsce: - ma dom za miastem - bardzo wysoką pensję - kierownicze stanowisko. - widziano także osła, którego mrówka niosła - jest słoń z trąbami dwiema I tylko wysp tych nie ma. Albo ona ma znajomosci, albojest nieprzeciętnie zdolna albo zdolna do kariery z użyciem znanych kobietom sposobów.

"a my za to zapłacimy. wyższymi podatkami, cenami energii, towarów itd." ale oczywiście pan zawsze szczery za głupi jest żeby to zrozumieć i się dziwi co ja chcę od tego tuska, to taki miły człowiek.

o tak, wina systemu, szczegolnie postawa "nalezy mi sie" albo "zasluguje na wiecej" jest wina systemu :-) no w sumie tak, ale prl :-) szczegolnie spaczona przez system byla pewna mieszkanka chelmzy, ktora skonczyla dwa debilne kierunki i ma zal, ze nie ma pracy

"ja jestem starszy znacznie i też nic nie mam. ciekawe z czego 20 letnia laska prowadziła "szkolenie". bez jaj" a ja wiem! :D "Metody i techniki zadowalania Szefa w sposób oralny i analny" :D🖐️

"szczegolnie spaczona przez system byla pewna mieszkanka chelmzy, ktora skonczyla dwa debilne kierunki i ma zal, ze nie ma pracy " no ba przecież żeby w tym kraju "zasłużyć" na przywilej pracy to trzeba 10 kierunków skończyć i się doktoryzować przy tym na 5. "dwa debilne" to mało.

a my za to zapłacimy. wyższymi podatkami, cenami energii, towarów it na szczescie jak wygra pis, to ceny paliw spadna, ceny towarow spadna, podatki spadna a place wzrosna szczegolnie spektakularny bedzie spadek ceny cukru

Gość maryszkulawagira
!offerma ma racje wygra PO i rozjada kraj na maksa w ciagu nastepnych 4lat :D:D

Gość maryszkulawagira
zs w czym ci pomogl tusk/ PO w ciagu ostatnich 4 lat? czy moze w czyms ci nie zaszkodzil

Gość olivia dunhammm
buhahaha nienawidzisz jej bo zal ci dupsko sciska, ze ona ma a nie ty. Zalosne sa takie szmaciska jak ty

"na szczescie jak wygra pis, to ceny paliw spadna, ceny towarow spadna, podatki spadna a place wzrosna " dokładnie tak było jak pis rządził. no ale ty w rzeczywistość nie wierzysz, prawda? i żadne fakty ci propagandy pod tytułem "rząd nie ma na nic wpływu" nie będą podważać.

Gość jak wygra tusk to
będzie nam lepiej bo podniesie podatki i zatrudni nowe 100000 urzędników w 4 lata. Więc zapisujmy się do PO póki czas i łapmy się na stanowiska.

Gość klupska
to się puszczaj, skoro tak zazdrościsz.

Gość maryszkulawagira
zs wlacz Lisa

Gość yuyuyuyuuyuyuyuy
Eh , Typowe marzenia plebsu o zyciu wsrod patrycjatu hahaha :D autorka ,zawsze szczery , offerma :D

Gość maryszkulawagira
szkoda ze ci nie mogl chociaz nie jestes paprykarzem:D