Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neinawidze jej ooooo

Nienawidzę mojej koleżanki z pracy, NIENAWIDZE, skąd ona ma pieniądze???

Polecane posty

no ale klany w adwokaturze sa i zrob tu aplikacje i zacznij prace no pewnie, bo przeciez za malo mamy adwokatow, prawnikow, ekonomistow, socjologow itd zrob studia na polibudzie albo medyczne i narzekaj, ze brak ci pracy :-)

Gość tricatouxx
Ja tez na Palikota :) trzymam sie z dala od kościelnych-krzyżowych klimatów 🖐️

Gość cndsjkc
to co zostało napisane to sobie przeczytaj jeszcze raz bo czegoś nie zrozumiałeś, a problemów z biletami nie mam bo akurat jeżdżę samochodem. Rower lubię ale tylko rekreacyjnie, więc zachowaj dla siebie te swoje rady bo mnie się nie przydadzą

Gość maryszkulawagira
zs dobrze ze ty jestes inz lekarzem :D

Gość kakaklada
a o tym jak pan Kaczyński był przyjacielem każdego w czasie wyborów prezydenckich a potem gdy przegrał, to zachowywał się jak wściekły pies, to nikt już nie pamięta? A o jazdach, które Fundował Ziobro nic już nie wiecie? Rząd Tuska jest blee ale gdyby rządził przez te 4 lata PIS, to bylibyśmy drugą Grecją.

Gość maryszkulawagira
polsat news za malo?

Gość maryszkulawagira
zielona wyspa i zielona karta

Gość tricatouxx
apropo TRWAM 'Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji do lipca 2011 zakończyła etap przyznawania miejsc dla stacji telewizyjnych na multipleksach umożliwiających od stycznia 2012 odbiór kanałów w jakości cyfrowej, gdyż od tego momentu przestanie w Polsce zgodnie z rozporządzeniem Komisji Europejskiej istnieć analogowy odbiór sygnału telewizyjnego. Jednak na żadnym z multipleksów nie zostało przyznane miejsce dla Telewizji Trwam. Zważywszy, że stacja nie jest dostępna na żadnej z platform cyfrowych, oznacza to, że jeśli nic się nie zmieni od 2012 kanał przestanie istnieć[''

aaa i zablokuje sie twittera i konta w banku, prezes moze zyc bez konta? moze, banki nie beda zarabiac na nas! hipermarkety tez! niech placa specjalne podatki na rozwoj kosciola katolickiego religia w przedszkolu? to za malo! obowiazkowa religia w zlobkach, ba! kobiety w ciazy beda chodzic na specjalne sluchowiska, zeby plod byl przygotowany

Gość maryszkulawagira
zs twoj ulubieniec u lisa

Gość zs to ukryta opcja
niemiecka i czerwonoarmista co się w lasach ukrywał od lat 20.

Gość maryszkulawagira
a kto jadl sniadanie z ksiezmi jak nie tusk i na szybko slub bral:D za bardzo sie boi po zeby wywalic relgie ze szkol to tylko sld i palikotek

"zrob studia na polibudzie albo medyczne i narzekaj, ze brak ci pracy" ty weź rusz dupę sprzed telewizora i może wybierz się do jakiegoś cywilizowanego kraju. zobaczysz tam że praca nie jest tylko i wyłącznie dla ludzi któzy skończyli najbardziej poszukiwane kierunki studiów. że szansę ma każdy i śmianie się że laska po dwóch kierunkach studiów (jakie by one nie były) która nie może znaleźć pracy to jest właśnie patologia. no ale wtedy mógłbyś zrozumieć że to co wyprawia z nami PO nie jest normalne. że normalnie było właśnie za pisu gdy służby państwowe ścigały malwersantów i podsłuchiwały skorumpowanych polityków żeby ich powsadzać do więzień. że normalne było wtedy gdy pracodawcy mieli problemy ze znalezieniem pracowników i nie mogli każdemu powiedzieć: "jak ci się nie podoba to się zwolnij, mam 10 na twoje miejsce".

że jeśli nic się nie zmieni od 2012 kanał przestanie istnieć['' na szczescie namistnik krolewski jaroslaw wielki kotowladny nadchodzi i uwolni ciemiezonego ojca dyrektora z okrutnych szponow tuskocenzury

Gość twims
"zrob studia na polibudzie albo medyczne i narzekaj, ze brak ci pracy" Czyli każdy, absolutnie każdy ma być lekarzem albo inżynierem? A zwykła ekspedientka w sklepie czy sprzątaczka to już nie może normalnie żyć i utrzymać się ze swojej pracy?

Gość kakaklada
Jak PIS będzie rządził, to nareszcie każdy będzie podpisywał listę obecności w kościele i polska stanie się światłym katolickim krajem a Ziobro będzie robił naloty na bezbożników o 2 w nocy.

"to tylko sld i palikotek" czy palikot to nie jest ten sam kolega który opowiadał o "duchowym przeżyciu" po spotkaniu z janem pawłem II i finansował jakis katolicki tygodnik (chyba "ozon" się nazywał, ale nie jestem pewnien). no ale to było w roku śmierci JPII to wtedy, "pokolenie JPII", itp wtedy z kościołem mu było po drodze. parę latek minęło i jaki się antyklerykał zrobił, proszę proszę :D

Gość tricatouxx
kakaklada - dobrze ,że mieszkam blisko granicy z Czechami ,w razie czego ucieknę do slicznego ateistycznego kraju :classic_cool:

"ale litosci, aborcja calkowicie zakazana? nie, never, ever no f'ing way!" ale przecież jak kaczyński rządził to nie było w ogóle mowy o aborcji. ty mu wszystkie możliwe, wyssane z brudnego palucha zarzuty przypisujesz.

"Znam sporo nadzianych ludzi " znaczy, sama nadziana nie jesteś, ale próbujesz świecić światłem odbitym. :D tak się składa, że "nadziani" przedsiębiorcy też narzekają na politykę państwa i to całkiem gromko. "zrob studia na polibudzie albo medyczne i narzekaj, ze brak ci pracy" kilka miesięcy temu gadałam z jednym z warszawskich przedsiębiorców, m.in. o sytuacji na rynku pracy, poziomie studiów i powiedział mi, że u niego jako sekretarka siedzi dziewczyna po polibudzie :O mój znajomy dr inż., jeden z niewielu specjalistów w swojej dziedzinie w Polsce, też kokosów nie zarabia. ale wykładając na polibudzie zarabiał jeszcze gorzej, więc pytam się: jak ci ludzie mają mieć potem motywację do porządnego kształcenia studentów? oczywiście kasę i granty na każdym wydziale rozdaje "grupa trzymająca władzę". zresztą, wiem od kuchni jak to wszystko wygląda na uczelniach, więc nawet się nie dziwię, że produkuje się tylu tępych absolwentów - w końcu za studentem idą pieniądze z budżetu :o🖐️

Gość kakaklada
Tak, tylko rządy Tuska przypadły na czas kryzysu ogólnoświatowego a PIS rządził w okresie prosperity i gówno zrobił.

Gość anuleczka :*
zs myslalam, ze jestem mądrzejszy :o A Ty sie z małolatami przekomarzasz:D W ogóle o czym rozmawiacie, boja myslałam, że o koleżance znienawidzonej....:o;)

Gość maryszkulawagira
offerma, w roku smierci papieza to moj znajomy co wiesza od zawsze psy na kosciele i ksiezach, udal sie na pewien plac na msze zalobna bo tak trzeba bylo nie wiem tredny cool czy jak to sie tam mowi :D !offerma ty dobrze gadasz branoc

Gość palikot to kpina
i hucpa. Może to byc jeszcze cyniczna gierka speców od PR z PO. Wywalamy palikota, on zaczyna walić antyklerykalnie i lewacka - tak jak my byśmy nie mogli - zdobywa elektorat który i tak nas nie poprze, a po wyborach mamy dodatkowego koalicjanta. Idealny projekt :classic_cool:

ale przecież jak kaczyński rządził to nie było w ogóle mowy o aborcji. czekaj, to kto zglosil ten projekt? palikot? i kto go popieral? napieralski?

ustawa dotycząca aborcji jest w porządku i raczej nikt nie będzie jej zmieniał. zresztą to jest temat zastępczy, żeby nic nie robić, pierdolić głupoty i spychać debatę społeczną na inne tory. a ty się ZS wielce nie emocjonuj. i tak pewnie nie jesteś już w stanie zapładniać :classic_cool: