Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silna psychicznieee

nie znoszę męskiej dominacji

Polecane posty

Gość silna psychicznieee

ma któraś tak jak ja? bo mam wrażenie że tu same ''niewolnice''...

Gość revolver nie wygłupiaj się
ty to jesteś pantofel :P a my rozmawiamy o samcach alfa :classic_cool:

revolver nie wygłupiaj się ty to jesteś pantofel a my rozmawiamy o samcach alfa jestem pantoflem bo nim nie dostałaś ode mnie? 💤 wybacz...

Gość szerloczka
ja jestem suką mojego Pana I to uwielbiam, ale tylko podczas seksu bo sniadanko rano, to już on robi ;-) ale tak na serio, to jemu ufam, on jest mądrzejszy i chociaż wspólnie decydujemy, to bardzo liczę sie z jego zdaniem on rządzi ale biorąc mnie pod uwagę na pierwszym miejscu.

Gość revolver ty to jestes taki
uległy i potulny, a ciepłe kluchy nie są w cenie, wybacz :P:P

Gość silna psychicznieee
fiku miku - może masz tak silną i przytłaczającą osobowość iż tego nie zauważasz? :D nie robi na mnie wrażenia te gadanie o naturze- kobiety mają dziś więcej testosteronu niż kiedyś to raz, a dwa moje ''ja'' z natury jest baaardzo nie-uległe, choć nie znaczy że odrazu dominujące poza tym to nie chodzi mi tylko o życie codzienne, o sprawy łóżkowe też

kobieta to istota do bycia zdominowaną ..piękna , uczuciowa , delikatna i romantyczna - pomijam babochłopy i inne gatunki pod-kobiece...💤

''piękna , uczuciowa , delikatna i romantyczna'' i dlatego właśnie potrzebuję wrażliwego i czułego faceta, a nie jakiegoś samca alfa który musi zdominować kobiete aby podwyższyć tym swoje marne ego

"Ja przyciągam słabych, a chcę silnego" Co znaczy przyciągam? Przecież sama sobie faceta wybierasz....

Gość paaam
fiku , zależy jeszcze co rozumiesz pod słowem dominujący dominujący facet musi też mieć przed sobą partnera , jako wyzwanie , a nie jako osobistą służącą która spija nektar z jego ust - to wtedy nie jest dominacja ale przereagowane kompleksy :o

''piękna , uczuciowa , delikatna i romantyczna'' i dlatego właśnie potrzebuję wrażliwego i czułego faceta, a nie jakiegoś samca alfa który musi zdominować kobiete aby podwyższyć tym swoje marne ego niekoniecznie - Ci wrażliwi i czuli są często nadwrażliwi i bez większych emocji - a wiec dla was odpada...

napisałam że chcę silnego mężczyznę, nie pana i władcę, ale kogoś kto mnie ukróci czasem i postawi an swoim :)

''oj, podszyw się zaczernił, żałosne, ha ha'' won podszywie 🖐️ żadną ''herszt babą'' ani jakąś wielką feminą nie jestem i nigdy nie będę - ale byłam pewna że pojawia się tego typu insynuacje, bo niektóre samice nie są w stanie pojmieć że nie każda kobieta musi być taką emocjonalną mameją jak większość z nich

"ale kogoś kto mnie ukróci czasem i postawi an swoim" To ja takiej baby szukam:D Do tej pory nie znalazłem:D

Gość paaam
matko chodzi mi o to , czy ty jsteś wyzwaniem dla faceta czy warto się starać dla ciebie , co??

Gość paaam
taaa? ciekawe z tego co pamiętam to massz długą listę , życzeń co do faceta a co sama reprezentujesz ? pomiń z łaski swojej oklepane sformułowania

Wielokrotnie wypowiadałam się na forum na ten temat (powtarzające się jak bumerang zarzuty wobec mojej listy :) i pytanie kim do diabła jestem, że śmiem tyle wymagać ;) ), tym razem odpuszczę, nie mam ochoty się produkować, wiedząc że to syzyfowa praca :)

Gość ona miala inny nik tepaki
''a nie jako osobistą służącą która spija nektar z jego ust - to wtedy nie jest dominacja ale przereagowane kompleksy'' haha tak właśnie jest w większości, chęć poniżania przez faceta ''niewolnicy'' czy ''suki'' w łóżku to nic innego jak ''leczenie'' swojej niskiej samooceny i upadającego ego a dla kobiet to takie ''męskie'' buahaha :D jakby wiedziały co za tym naprawdę stoi to by zmieniły zdanie za dużo wiem ze strony psychologicznej o sadystycznych tudzież ''bardzo męskich'' osobowościach dlatego nigdy mnie tacy nie pociągali ''naturalna dominacja'' tak naprawdę polega na tym że to samiec jest aktywny a samica tylko siedzi bądź leży, nigdy animal planet nie oglądaliście czy jak? :D i ja mam tak samo jak ty autorko, wolę tych wrażliwych, czułych i delikatnych ale jednocześnie silnych psychicznie, i co za głupie gadanie że albo samiec alfa albo ciota ? :O ale na kafe zawsze ludzie żyją skrajnościami :classic_cool:

Gość paaam
najrozsądniej było by zamieścić swoją listę cnót obok listy wymagań może jakiś królewicz tu zabłądzi :p

Gość paaam
nie mam animal planet w moim pakiecie mam za to national geographic , i program zaklinacz psów , gdzie uczą jak wytresować posłuszną sukę :p