Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sockervadd

Rak jajnika u nastolatki ??

Polecane posty

Gość sockervadd

za kilkanaście dni kończę 15 lat, dzisiaj byłam u lekarza i po wywiadzie i USG stwierdził chorobę jajników, resztę przekazał tylko mamie, mamy skierowanie do ginekologa na środę, ale mama za wszelką cenę nie chce mi powiedzieć co dokładnie rodzinny podejrzewa, teraz tak sobie czytam i właśnie trafiłam na Raka Jajnika, wstępne objawy były identyczne jak te które podałam lekarzowi, wyczytałam też, że tylko 80% kobiet ma szansę go przeżyć gdy wykryty jest w I najłagodniejszej fazie (!!!!), ale też, że najczęściej dotyka kobiety około menopauzy, czy to znaczy że nastolatka raczej nie powinna na to chorować??

Gość wszystko jest możliwe,.,.,
Ale nie wkręcaj się od razu, przecież to może być cokolwiek. Poproś mamę, żeby Tobie powiedziała jakie to wyniki, masz prawo wiedzieć.

Gość sockervadd
podobno lekarz jej zabronił abym właśnie czegoś tam nie szukała po internecie wynajdywała jakieś bzdury :D niestety tak już mam

Gość sockervadd
ile ja już historii miałam z tymi lekarzami i moimi podejrzeniami, ale na szczęście bo teraz jak się okaże że jestem chora, to przynajmniej szybciej da się wyleczyć bo wczesna faza :) mama powiedziała że nie powinnam się tak przejmować, czyli to chyba nie rak, no ale jeszcze zobaczymy ...