Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00zalamana;(

pomocy

Polecane posty

Gość 00zalamana;(

jestem z chlopakiem prawie rok. To juz za miesiac. Poklocilismy sie o to ze zapalilam papierosa z kolega i ze w ogole oni stali kolo mnie jest strasznie zazdrosny jest w osrodku socjoterapi bo nie chodzil do szkoly widujemy sie w weekendy. Teraz powiedzial ze nie wie czy sie spotkamy. W tamten weekend sie nie widzielismy bo przepustki mu nie przyszly. Jak chodzil tu do szkoly codziennie sie widywalismy. Rycze jak glupia ;(

Gość 00zalamana;(
on jest o wszystko zazdrosny powoli mnie to przerasta jak ja mam cos do powiedzenia wypomina mi moje bledy i nie wyjasniam sobie z nim tego co mnie dreczy jest strasznie uparty

Gość 00zalamana;(
wszystko na poczatku bylo ladnie pieknie ... Teraz jak sie klocilismy to zaraz sie godzilismy a teraz go niema byl moim oparciem a teraz niemam nikogo nie wiadomo czy sie ze mna zobaczy czy w ogole bedzie chcial ...

Gość elemele....
powiem tylko raz: daj sobie z nim spokój to socjopata, który nie panuje nad swoimi emocjami, odgrywa na tobie swoje kompleksy i frustracje i to się nie zmieni bo on się tego nigdy nie nauczy, skończy się biciem

Gość elemele....
mało tego zachowujesz się jak uzależniona psychicznie od tego chłopaka

Gość 00zalamana;(
do tej pory jeszcze mnie nie uderzyl ani nie wyzwal. Nawet wytatuowal moje inicjaly sobie na dloni. Jest mi z nim dobrze ale czasami jest naprawde zle. Zmienil sie w tym osrodku

Gość 00zalamana;(
bo jestem... Pierwszy raz kogos tak bardzo pokochalam ;(

Gość dziwne....
No ......... ładnie, same ekspertki ci doradzają już na starcie zostawić chłopaka samemu sobie, bez żadnej próby, bez szansy na spełnienie się. Przecież on nie popełnił przestępstwa, zaniedbał naukę, a to się zdarza. Dzięki tobie moze wyjść na prostą, przecież nie trzeba się od razu pobierać. Jeżeli go kochasz, to walcz o swoją miłość, a przy okazji przekonasz się ile jest warta. Jeżeli twój chłopak zrozumie sens życia i nie będzie chorobliwie zazdrosnym, to daj mu szansę.

Gość elemele....
i to Ci imponuje? bo sobie wydziergał Twoje inicjały na dłoni? Ile Ty masz lat dziewczyno? Nie znam tego chłopaka i nie wiem za co trafił do ośrodka ale szykujesz sobie ciężkie życie i przeżycia z kimś takim. Masz tyle siły by udźwignąć takie życie? Już teraz jest chorobliwie zazdrosny, to co będzie potem? Chcesz się przemienić w zastraszoną dziewczynę psychopaty? Wyjdź do ludzi, poznasz miłego chłopaka, który nie będzie Ci urządzał awantur o papierosa wypalonego z kolegą

Gość 00zalamana;(
od kad tam jest ma same piatki uczy sie dla mnie nie dla siebie ale jesli bedzie dalej tak robil nie wiem zostawie go chce zeby byl taki jak wczesniej. Pamietam jak w wakacje sie poklocilismy powiedzial ze nie bedzie ze mna spal to potem mnie przepraszal i spal ze mna

Gość ween 101
Zaczekaj aż dostaniesz klapsa w zęby to dopiero pomyślisz..

Gość 00zalamana;(
poznalam az za duzo chlopakow zalezalo im na mojej dupie niestety ale im nie dalam wszystkim na tym zalezalo. Ale jemu nie.

Gość elemele....
to Twoje życie i Ty podejmiesz decyzję, zastanów się tylko czy jesteś na tyle silna psychicznie by wychować chłopaka i wyprostować mu "kręgosłup". Ty go znasz, ja nie i nie mam pojęcia czy warto o niego walczyć, ale Ciebie zaślepia miłość. A niestety w miłości przydaje się zdrowy rozsądek. Jedno co jest pewne, to to że nie powinnaś pozwalać mu na szantaż emocjonalny, nie pozwól by Tobą pomiatał i mówił co masz robić a czego nie, on ma Cię szanować a nie "urabiać" dla swojej wygody. Albo zacznie Cię traktować z szacunkiem albo ...