malutka08 0 Napisano Październik 3, 2011 Hej, mam mały problem. od kilku tygodni,a nawet miesięcy codziennie objadam się. jestem prawie cały dzień głodna. rano może nie tak bardzo,ale wieczorem to już jest gorzej. codziennie wieczorem rzucam się na to samo- pieczywo pszenne z serem żółtym, czasem zjem jogurt albo serek. czasem też jem kilka łyżek nutelii lub jakiegoś kremu czekoladowego albo kanapki z nutellą. nic by nie było w tym niepokojącego gdyby nie to,że nie mogę jeść za dużo pszennego pieczywa i sera żółtego. mam choresterol i już powoli zaczynam się źle czuć. nie wiem to od tego,że jem wieczorem za dużo ale tak jest. chcę z tym skończyć. chcę jeszcze zaznaczyć,że schudłam 10 kg. ważę 56 kg przy wzroście 172 cm. nie jestem jakaś wychudzona. wręcz przeciwnie, mam gruby brzuch. ostatnio tyję 0,5 kg na tydzień. dalej nie chcę. proszę poradźcie coś. co mam zrobić,żeby nie czuć głodu wieczorem ?? naprawdę zaczynam sie martwić o samą siebie. boję się kolejnego dnia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 3, 2011 nikt mi nie pomoże ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinnnamarci Napisano Październik 3, 2011 Badałaś tarczycę i TSH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 3, 2011 Nie mam taczyczy. Lekarz nic na ten temat nie mówił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 3, 2011 Nie mam tarczycy... mialo byc :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinnnamarci Napisano Październik 3, 2011 Mieć to na pewno masz, tarczycę ma każdy ;) Pytanie tylko, czy działa jak należy. Jakie masz wyniki jej badań ostatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinnnamarci Napisano Październik 3, 2011 A oto dlaczego pytam o wyniki: http://www.choroba-hashimoto.pl/objawy.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach